Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σιάτλ: Ο 14χρονος είχε στείλει μήνυμα στα θύματα του να βρεθούνε στην καφετέρια

Σιάτλ: Ο 14χρονος είχε στείλει μήνυμα στα θύματα του να βρεθούνε στην καφετέρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Σιάτλ,

Οι αρχές του Σιάτλ των ΗΠΑ ανακοίνωσαν την Δευτέρα ότι ο 14χρονος μαθητής που πυροβόλησε 5 συμμαθητές του, τους είχε προηγουμένως καλέσει, με γραπτό μήνυμα, να συναντηθούν στη καφετέρια του σχολείου για να φάνε παρέα.

Τα 5 παιδιά, ηλικίας μεταξύ 14 και 15 ετών, κάθονταν μαζί σ’ ένα τραπέζι της καφετέριας όταν ο Φράιμπεργκ έβγαλε το όπλο από το σακίδιό του και άνοιξε πυρ, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Η μαθήτρια Ζόι Γκαλάσο σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η συμμαθήτριά της Τζία Σοριάνο υπέκυψε στα τραύματα της την Κυριακή.

“Η Τζία είναι η όμορφη κόρη μας και τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν πόσο πολύ θα μας λείψει”, δήλωσαν οι γονείς της άτυχης κοπέλας σε ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου.

Η μαθήτρια Σεϊλί Τσουτσουλνάσκιτ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Δύο ακόμα θύματα, ο 15χρονος Άντριου Φραίμπεργκ και ο 14χρονος Νέιτ Χατς, που σύμφωνα με τις αρχές είναι ξαδέρφια του ενόπλου, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο ο πρώτος σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δεύτερος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι αρχές δεν έχουν μέχρι στιγμής εντοπίσει τα κίνητρα πίσω από τη στυγερή επίθεση του 14χρονου κατά των συμμαθητών του.

Ο Τζέιλεν Φράιμπεργκ χρησιμοποίησε ένα περίστροφο τύπου Berretta .40 διαμετρήματος, το οποίο είχε αγοράσει μέλος της οικογένειάς του νόμιμα .

Σχετικά άρθρα