Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπράβο Άνγκελα! Έβαλες τους ναζί στη διακυβέρνηση της Ουκρανίας

Μπράβο Άνγκελα! Έβαλες τους ναζί στη διακυβέρνηση της Ουκρανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδόλφος Χίτλερ, Άνγκελα Μέρκελ, Γιούλια Τιμοσένκο, Όλεγκ Τιάγκνιμποκ, Ουκρανία,

Από την πρώτη στιγμή της αιματηρής ουκρανικής “εξέγερσης” τολμήσαμε και γράψαμε την αλήθεια, δηλαδή ότι έχουμε να κάνουμε με γερμανική εισβολή στην Ουκρανία.

Και δεν παραλείψαμε να υπογραμμίσουμε το ρόλο των νεοναζί στις εξελίξεις στην Ουκρανία, το μυστικό γεωπολιτικό παιχνίδι και τις ιστορικές καταβολές της αντιπαράθεσης μεταξύ δυτικής και ανατολικής Ουκρανίας, που στην πραγματικότητα είναι μια παλιά, μετρά αιώνες, σύγκρουση Γερμανών και Ρώσων για τον έλεγχο της χώρας.

Oleg_Tyagnybok_I_Ego_Partia_Svoboda

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, στη διακυβέρνηση της χώρας αναλαμβάνει ενεργό ρόλο ο αρχηγός των Ουκρανών ναζί, ο Όλεγκ Τιάγκνιμποκ (Oleg Tyagnybok), ηγέτης του νεοναζιστικού κόμματος “Svoboda”, ο οποίος χαρακτήριζε την κυβέρνηση Γιανουκόβιτς ως «εβραιο-ρωσική μαφία».

Πρόκειται για σκληρή και ακραία ναζιστική οργάνωση που κυνηγά τους Εβραίους, αποθεώνει τον Αδόλφο Χίτλερ και υμνεί τα SS. Αυτοί κυριαρχούν σήμερα στην Ουκρανία, μετά την ανατροπή του “δικτάτορα” Γιανουκόβιτς από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Βερολίνο!

neonazi

Τον περασμένο μήνα διοργάνωσε εκδήλωση με αναμμένους πυρσούς προς τιμήν του Στέπαν Μπαντέρα, του ηγέτη των ναζιστών και συνεργάτη των Γερανών στην Ουκρανία στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η συγκεκριμένη παράταξη, που αποτελεί τον “Δεξιό Τομέα”, ήταν αυτή που ανέτρεψε την κυβέρνηση, τα δικά της τάγματα εφόδου ένοπλα πυροβολούσαν δημοσιογράφους και αστυνομικούς και κατέστρεψε όλες τις συμφωνίες με την αδιάλλακτη στάση τους στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου.

Οι Ουκρανοί νεοναζιστές είναι απ’ευθείας απόγονοι των Ουκρανών ναζί που πολέμησαν με λύσσα και προκάλεσαν εκατόμβες νεκρών στον Β’ΠΠ στην Ουκρανία.

Αυτή την στιγμή είναι η πλέον οργανωμένη πολιτική – παραστρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία και ελέγχει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις αφού οι “σύμμαχοί” τους είναι η διεφθαρμένη παρέα της Τιμοσένκο, η οποία έχει συμφωνήσει να συγκυβερνήσει μαζί τους εάν κερδίσουν τις εκλογές!

Σχετικά άρθρα