Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Pentagon Leaks: Ο Πούτιν υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία

Pentagon Leaks: Ο Πούτιν υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Pentagon Leaks, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καρκίνος, Ρωσία,

Τα μυστικά έγγραφα που διέρρευσαν πρόσφατα από το Πεντάγωνο λέγεται ότι περιέχουν πληροφορίες για την υγεία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, τα έγγραφα αναφέρουν ότι ο Πούτιν υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και απ’ αυτό συνάγεται το συμπέρασμα ότι ο 70χρονος Ρώσος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο.

Το σχόλιο για την υποτιθέμενη ασθένεια του Πούτιν προέρχεται στην πραγματικότητα από μια συνομιλία μεταξύ του αρχηγού του επιτελείου Βαλέρι Γκερασίμοφ, ο οποίος είναι επικεφαλής των στρατευμάτων στην Ουκρανία, και του γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, Νικολάι Πατρούσεφ.

Και οι δύο λέγεται ότι σχεδίαζαν να μεταφέρουν στρατεύματα στη νότια Ουκρανία.

Για αυτό θα πρέπει να αξιοποιηθεί μια στιγμή αδιαθεσίας από την πλευρά του Πούτιν.

Ως καταληκτική ημερομηνία επιλέχθηκε λοιπόν η 5η Μαρτίου.

«Ο Πούτιν φέρεται να ξεκινά μια άλλη χημειοθεραπεία εκείνη την ημέρα και στη συνέχεια δεν θα είναι σε θέση να επηρεάσει τη διεξαγωγή του πολέμου», ανέφεραν δυτικές πηγές.

Η ρωσική ερευνητική ομάδα «Proekt» δημοσίευσε λεπτομέρειες τον Απρίλιο του 2022 που δείχνουν ότι ο αρχηγός του Κρεμλίνου μπορεί να πάσχει από καρκίνο.

Σύμφωνα με την έκθεση, τον Πούτιν επισκέφτηκε 35 φορές μέσα σε τέσσερα χρόνια ένας χειρουργό για καρκίνο, στην κατοικία του στη Μαύρη Θάλασσα.

Ταξιαρχία… γιατρών

Μια ολόκληρη ταξιαρχία γιατρών φέρεται να συνοδεύει τον 70χρονο πρόεδρο σε τακτική βάση, μεταξύ των οποίων και ο Γεβγένι Σελινάνοφ, ειδικός στον καρκίνο του θυρεοειδούς.

Σύμφωνα με την έρευνα, σε δύο περιπτώσεις το 2016 και το 2019 υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις ότι ο Πούτιν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, πιθανότατα στην πλάτη του.

Οι φήμες για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου συνεχίζονται.

Σε δημόσιες εμφανίσεις, η στάση του Πούτιν αναλύεται τακτικά.

Κάθε σύσπαση και τρέμουλο ερμηνεύεται ως σύμπτωμα της νόσου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συγκεκριμένη ένδειξη ασθένειας.

Σχετικά άρθρα