Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Κούρδοι γάζωσαν 27 τζιχαντιστές σε ενέδρα (βίντεο)

Ισλαμικό Κράτος: Κούρδοι γάζωσαν 27 τζιχαντιστές σε ενέδρα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,

Σε ενέδρα θανάτου έπεσαν το βράδυ του Σαββάτου 27 τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος στην Κομπάνι, την ώρα που επιχειρούσαν να συντονίσουν μία μαζική επίθεση για να διασπάσουν τις θέσεις των Κούρδων του YPG.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ANHA οι σφοδρές συγκρούσεις μαίνονταν μέχρι τα ξημερώματα στην ανατολική πλευρά της Κομπάνι, όπου μαχητές του YPG περίμεναν τους τζιχαντιστές μέχρι να προχωρήσουν αρκετά μέσα στην πόλη και μετά τους επιτέθηκαν αφού πρώτα τους είχαν περικυκλώσει.

Οι δρόμοι στην περιοχή γέμισαν από σορούς τζιχαντιστών, ενώ οι Κούρδοι μαχητές κατάφεραν να καταστρέψουν και ένα άρμα μάχης του Ισλαμικού Κράτους.

Στη συνέχεια, το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες τους βομβαρδισμούς της περιοχής, έχοντας υποστεί ήδη βαριές απώλειες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας Κούρδος πολίτης, ο Μιχεμέντ Χέμε (Mihemed Heme).

Σχετικά άρθρα