Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέταξαν τυφλό στις γραμμές του τρένου (βίντεο)

Πέταξαν τυφλό στις γραμμές του τρένου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βρετανία, Έσσεξ, Ηνωμένο Βασίλειο, Τρένο,

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο τυφλός άνδρας σπρώχνεται στις γραμμές του τρένου, την ίδια ημέρα με την καταδίκη των δύο εγκληματιών.

Η κάμερα του CCTV έπιασε τη στιγμή κατά την οποία το 31χρονο θύμα σπρώχνεται από την πλατφόρμα του τρένου στο σταθμό Chelmsford στο Essex. Ο ένας από τους δράστες γρονθοκοπεί τον τυφλό άνδρα την ώρα που ο ίδιος προσπαθεί να επανακτήσει την ισορροπία του για να μην πέσει στις ράγες του τρένου.

Από το μένος των παρανοϊκών δραστών δεν ξεφεύγει ούτε ο 28χρονος αδερφός του θύματος, ο οποίος επίσης ρίχνεται στις ράγες του τρένου κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

«Θα μπορούσαν πολύ εύκολα να έχουν σκοτωθεί» αναφέρει αξιωματικός της Βρετανικής Αστυνομίας Μεταφορών, ενώπιον του δικαστηρίου του Chelmsford, όπως μεταδίδει το SkyNews.

Ο 23χρονος Ντάνιελ Ουέμπστερ (Daniel Webster) έφαγε 22 μήνες φυλακή για την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης ενάντια και στα δύο θύματα. Ο φίλος του, Νάιλ Μάρτιν (Niall Martin) 24 ετών δήλωσε ένοχος και τη γλίτωσε με εννιά μήνες φυλάκισης.

Τα δύο αδέρφια δεν τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την επίθεση, με τον έναν να αποκομίζει ένα κάταγμα στο πόδι.

Σχετικά άρθρα