Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΑΤΙΑ εντοπίστηκε και στην Κίνα: Ετοιμάζονται να το καταρρίψουν

ΑΤΙΑ εντοπίστηκε και στην Κίνα: Ετοιμάζονται να το καταρρίψουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για UFO (ΑΤΙΑ - Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), Κίνα,

Η Κίνα ετοιμάζεται να καταρρίψει ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (ΑΤΙΑ) που εντοπίστηκε να πετάει πάνω από τα ύδατα κοντά στην πόλη-λιμάνι Κινγκτάο όπως μεταδίδουν κινεζικά ΜΜΕ.

Ένας υπάλληλος της αρχής θαλάσσιας ανάπτυξης της περιοχής Jimo δήλωσε ότι οι «αρμόδιες Αρχές» ετοιμάζονται να καταρρίψουν το αντικείμενο, αναφέρει το δημοσίευμα. Ο υπάλληλος δεν ενημερώθηκε για το τι ήταν το αντικείμενο.

Το άτομο είπε ότι οι ψαράδες στην περιοχή έχουν ενημερωθεί να είναι προσεκτικοί για την ασφάλεια, πρόσθεσε το δημοσίευμα, όπως μεταδίδει το Bloomgerg.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς κατέρριψαν τον Φεβρουάριο τρία εναέρια αντικείμενα μεγάλου ύψους, συμπεριλαμβανομένου ενός που η Ουάσιγκτον δήλωσε ότι εστάλη σκόπιμα από την Κίνα για παρακολούθηση.

Το Πεκίνο αντέτεινε ότι επρόκειτο για μια ακίνδυνη συσκευή παρακολούθησης του καιρού που ξέφυγε από την πορεία της.

Σημειώνεται πως ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος κατέρριψε ένα «αγνώστου ταυτότητας αερομεταφερόμενο αντικείμενο» πάνω από την επικράτεια Γιούκον του Καναδά το Σάββατο, καθώς σκοτάδι εξακολουθεί να καλύπτει πολλές από τις λεπτομέρειες της κατάρριψης ενός άλλου άγνωστου αντικειμένου την Παρασκευή πάνω από την Αλάσκα, από αμερικανικό μαχητικό.

Σχετικά άρθρα