Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καναδάς – Μάνα τζιχαντιστή: “Κλαίω για το θύμα και όχι για τον γιο μου”

Καναδάς – Μάνα τζιχαντιστή: “Κλαίω για το θύμα και όχι για τον γιο μου”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καναδάς, Μάικλ Ζεχάφ Μπιμπό, Οτάβα, Τζιχαντιστές,

“Πώς να το εξηγήσω; Κλαίω για το θύμα και όχι για τον γιο μου. Ζητώ συγγνώμη” είπε η μητέρα του τζιχαντιστή, Μάικλ Ζεχάφ-Μπιμπό, που σκόρπισε τον τρόμο στην καρδιά του Καναδά, στο Κοινοβούλιο της χώρας.

Η Σούζαν Μπιμπό μπόρεσε να προφέρει μόνο αυτές τις λίγες λέξεις στο τηλεφώνημα των Καναδών δημοσιογράφων.

Αργότερα με γραπτή δήλωσή της ίδιας και του συζύγου της, Μπουλγκάσεμ Ζεχάφ, στο Associated Press σημείωναν ότι “Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσουν τη θλίψη που αισθανόμαστε αυτήν τη στιγμή. Λυπόμαστε πολύ που ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Έχασε τα πάντα και αφήνει πίσω του μια οικογένεια η οποία δεν μπορεί παρά να αισθάνεται πόνο και οδύνη. Τους απευθύνουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας, μολονότι οι λέξεις φαντάζουν πλέον άχρηστες”.

“Θέλουμε επίσης να ζητήσουμε συγγνώμη για τον πόνο, τον τρόμο και το χάος που δημιούργησε ο γιός μας. Δεν έχουμε να προσφέρουμε καμία εξήγηση. Είμαι έξαλλη με τον γιο μας, δεν καταλαβαίνω και ένα κομμάτι μου θέλει να τον μισήσει αυτή τη στιγμή. Εγώ, η μητέρα του, τον είδα ένα μεσημέρι που φάγαμε μαζί την περασμένη εβδομάδα. Πριν από αυτό δεν τον είχα δει εδώ και πέντε χρόνια. Για αυτό έχω ελάχιστες πληροφορίες να προσφέρω” καταλήγει η δήλωση της Σούζαν Μπιμπό.

Σχετικά άρθρα