Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τζέφρι Πάιατ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Κατάρ

Ο Τζέφρι Πάιατ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Κατάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενέργεια, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κατάρ, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζέφρι Πάιατ,

Ο υφυπουργός του Γραφείου Ενεργειακών Πόρων του υπουργείου Εξωτερικών (Στέιτ Ντιπάρτμεντ), Τζέφρι Πάιατ, βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και στη Ντόχα του Κατάρ, από τις 12 έως16 Ιανουαρίου.

Ο υφυπουργός θα συζητήσει τις προσπάθειες για την προώθηση της ενεργειακής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών υποστήριξης της Ουκρανίας και την περαιτέρω μετάβαση στην καθαρή ενέργεια εν όψει της COP 28 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αργότερα αυτό το έτος.

Ενώ θα βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, ο υφυπουργός Πάιατ θα συμμετάσχει στη Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (IRENA) ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ και στο Παγκόσμιο Ενεργειακό Φόρουμ του Ατλαντικού Συμβουλίου.

Ο υφυπουργός θα έχει επίσης διμερείς συναντήσεις με αξιωματούχους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ηγέτες του ιδιωτικού τομέα και επισκέπτες αξιωματούχους από τα κράτη μέλη του IRENA.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ντόχα, ο υφυπουργός Πάιατ θα συναντηθεί με κυβερνητικούς αξιωματούχους του Κατάρ, αμερικανικές εταιρείες και ηγέτες του ενεργειακού τομέα για την προώθηση των διμερών και εμπορικών ενεργειακών σχέσεων.

Σχετικά άρθρα