Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μενέντεζ: «Εντελώς απαράδεκτες» οι συνεχιζόμενες απειλές του Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας

Μενέντεζ: «Εντελώς απαράδεκτες» οι συνεχιζόμενες απειλές του Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρόμπερτ Μενέντεζ, Τουρκία,

«Εντελώς απαράδεκτες» χαρακτήρισε ο Δημοκρατικός γερουσιαστής και πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας Μπομπ Μενέντεζ τις συνεχιζόμενες απειλές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας.

«Οι συνεχιζόμενες απειλές του Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας είναι εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά για τον ηγέτη μιας χώρας του ΝΑΤΟ.

»Αυτοί οι παράλογοι εκφοβισμοί πρέπει να σταματήσουν» ανέφερε ο Μενέντεζ σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό της Επιτροπής στο Twitter.

Μάλιστα, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, ήταν ότι ο Μενέντεζ δεν έκανε τη δήλωση απλά ως γερουσιαστής των Δημοκρατικών.

Η νέα επικριτική τοποθέτηση για τη στάση του Ερντογάν, ειδικότερα για την αναφορά του στον πύραυλο Ταϊφούν και την απειλή του κατά της Ελλάδας, ήρθε από τον επίσημο λογαριασμό του Μενέντεζ ως προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Σχετικά άρθρα