Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούρδοι (SDF): Σκοτώσαμε 12 Τούρκους στρατιώτες και 8 φιλότουρκους τζιχαντιστές

Κούρδοι (SDF): Σκοτώσαμε 12 Τούρκους στρατιώτες και 8 φιλότουρκους τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορική Επιχείρηση «Γαμψό ξίφος», Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Συριακός Εθνικός Στρατός (Αλ Τζαΐς Αλ Ουατάνι Ας Σούρι), Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Δώδεκα Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν, σε «επιχειρήσεις νομιμοποιημένης απάντησης» από τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) στις πρόσφατες τουρκικές επιθέσεις, αποκάλυψε το Κέντρο Τύπου των SDF την Παρασκευή.

Το κέντρο ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι τις τελευταίες πέντε ημέρες, οι SDF απέτρεψαν «τέσσερις απόπειρες διείσδυσης του στρατού κατοχής και των μισθοφόρων του».

Οκτώ τζιχαντιστές των υποστηριζόμενων από την Τουρκία ένοπλων φατριών της ισλαμικής συριακής αντιπολίτευσης, γνωστών ως Συριακός Εθνικός Στρατός (SNA), σκοτώθηκαν επίσης στις απόπειρες διείσδυσης, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ωστόσο, οι SDF δεν έχουν αποκαλύψει πού απέτρεψαν τις διεισδύσεις ή περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Παρασκευή είναι η έξι συνεχόμενη μέρα, από τότε που ξεκίνησε η τουρκική κλιμάκωση, που κόστισε πολλές ζωές αμάχων και στρατιωτικών, μεταξύ των οποίων ήταν μαχητές των SDF και Σύροι κυβερνητικοί στρατιώτες, εκτός από μαζικές καταστροφές σε υποδομές.

Σχετικά άρθρα