Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκικές στρατιωτικές ταυτότητες σε νεκρούς τζιχαντιστές

Τουρκικές στρατιωτικές ταυτότητες σε νεκρούς τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Στο Ισλαμικό Κράτος πολεμάνε χιλιάδες μη Σύροι τζιχαντιστές, που μαζεύτηκαν στο αυτοαποκαλούμενο χαλιφάτο από πολλές χώρες του πλανήτη για να διεξάγουν τζιχάντ. Αυτό είναι γνωστό στους πάντες, όπως επίσης γνωστό είναι ότι οι Τούρκοι που πολεμάνε για το Ισλαμικό Κράτος είναι πάρα πολλοί.

Μάλιστα, όταν το Ισλαμικό Κράτος βρισκόταν στα πρώτα του βήματα, οι Τούρκοι υπολογίζονταν στο 10% του συνολικού αριθμού των ενόπλων.

Τουρκικές ταυτότητες που βρήκαν σε νεκρούς τζιχαντιστές οι Κούρδοι μας έχουν δείξει πολλές φορές. Αναμενόμενο, όταν χιλιάδες Τούρκοι ισλαμιστές έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.

Όμως για πρώτη φορά, στο βίντεο που ακολουθεί, οι Κούρδοι μας δείχνουν και τουρκικές στρατιωτικές ταυτότητες που βρέθηκαν πάνω σε νεκρούς τζιχαντιστές.

Πράγμα που σημαίνει -με αποδείξεις πλέον- ότι Τούρκοι ένστολοι πολεμάνε με τις ορδές που έχουν βυθίσει στο αίμα τη Μέση Ανατολή και τη Μεσοποταμία.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:

Σχετικά άρθρα