Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξευτελισμός! Ο Ερντογάν έριξε «πόρτα» στον «ικέτη» Αναστασιάδη για το Κυπριακό – Τι του είπε

Εξευτελισμός! Ο Ερντογάν έριξε «πόρτα» στον «ικέτη» Αναστασιάδη για το Κυπριακό – Τι του είπε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Σύντομη συνομιλία, που κράτησε μόλις μερικά λεπτά, είχε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο των συναντήσεων στο πλαίσιο της συνόδου της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στην Πράγα της Τσεχίας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, που επικαλείται ο ALPHA Κύπρου, ο Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι «θα πρέπει να δούμε τι κάνουμε με το ζήτημα του κυπριακού προβλήματος», δηλώνοντας την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η ίδια πηγή ότι ο Τούρκος πρόεδρος απάντησε στον Νίκο Αναστασιάδη, ότι, «ναι, θα πρέπει να δούμε τι κάνουμε με το κυπριακό», προσθέτοντας, όμως ότι, «δεν είναι η κατάλληλη ώρα».

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ενώ ο Ερντογάν απειλεί με πόλεμο τον ελληνισμό, σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Αναστασιάδης πήγε και του έπιασε το χέρι και παρακάλεσε για λύση στο Κυπριακό. Και ο αλαζόνας νεο-οθωμανός του «έριξε» πόρτα.

Ποιο ενοχλητικό ότι αυτά τα «γκιαούρικα» γίνονται δημόσια, τα βλέπουν όλοι οι ξένοι ηγέτες και τι σκέφτονται; Ότι τους δουλεύουμε ή ότι ακόμα χειρότερα είμαστε αναξιόπιστοι δουλοπρεπείς. Δεν μας ξαφνιάζει αυτή η συμπεριφορά του Νίκου Αναστασιάδη.

Σχετικά άρθρα