Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θερίζει η χολέρα στη Συρία – Τρία νοσοκομεία στο Χαλέπι μόνο για ασθενείς με χολέρα

Θερίζει η χολέρα στη Συρία – Τρία νοσοκομεία στο Χαλέπι μόνο για ασθενείς με χολέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Συρία, Χαλέπι, Χολέρα,

Το νέο νοσοκομείο Ibn Rushd στην πόλη του Χαλεπίου τέθηκε αποκλειστικά να δέχεται μολύνσεις από χολέρα, δήλωσε νοσοκομειακή πηγή την Πέμπτη.

Η πηγή είπε στο North Press ότι όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο σταμάτησαν λόγω της αύξησης των καθημερινών εισαγωγών ύποπτων κρουσμάτων χολέρας.

Μια άλλη πηγή είπε στον North Press ότι τα κυβερνητικά νοσοκομεία εμποδίζουν τα μέσα ενημέρωσης να εισέλθουν στα νοσοκομεία για να παρακολουθούν τα κρούσματα χολέρας. Ανακοινώνουν τα αποτελέσματα μόνο μέσω του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Υγείας.

Στις 12 Σεπτεμβρίου, πηγή του κυβερνητικού νοσοκομείου al-Razi στην πόλη του Χαλεπίου, αποκάλυψε την καταγραφή ενός θανάτου από ασθένεια χολέρας.

Η πηγή πρόσθεσε ότι το τμήμα αιμοκάθαρσης έχει αφιερωθεί σε ασθενείς με χολέρα που χρειάζονται επείγουσα αιμοκάθαρση.

Το Ibn Rushd είναι το τρίτο νοσοκομείο στο Χαλέπι μετά τα νοσοκομεία Zahi Azraq και al-Razi που εισέρχονται στη γραμμή αντιμετώπισης της χολέρας ως αποτέλεσμα του αυξανόμενου αριθμού κρουσμάτων χολέρας.

Μια αποκλειστική ιατρική πηγή του νοσοκομείου al-Razi είπε στο North Press ότι ο αριθμός των εισαγωγών τις τελευταίες δύο ημέρες έφτασε τους 97 ασθενείς.

Ορισμένοι από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ibn Rushd, ειδικά περιπτώσεις που πάσχουν από νεφρική νόσο.

Υπάρχουν προχωρημένα περιστατικά, φτάνουν στο νοσοκομείο, υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις και ανοσοανεπάρκεια, πρόσθεσε η πηγή.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, το γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υγείας της συριακής κυβέρνησης ανακοίνωσε την καταγραφή 253 νέων κρουσμάτων χολέρας και 23 θανάτους στις περιοχές υπό κυβερνητικό έλεγχο.

Σχετικά άρθρα