Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Είχε σφηνωμένο 19 εκατοστών αποσμητικό στον πρωκτό του για 20 μέρες – Οι γιατροί έδωσαν μάχη

Είχε σφηνωμένο 19 εκατοστών αποσμητικό στον πρωκτό του για 20 μέρες – Οι γιατροί έδωσαν μάχη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδία ή Μπάρατ,

Οι γιατροί σε νοσοκομείο της Ινδίας ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα, καθώς κλήθηκαν να χειρουργήσουν έναν άντρα, που είχε σφηνωμένο στον πρωκτό του ένα τεράστιο αποσμητικό και μάλιστα για τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με την nypost.com, το προσωπικό του Burdwan Medical College δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για αυτή την περίπτωση, όπως το όνομα του ασθενή, αλλά άφησαν να εννοηθεί ότι δεν βρέθηκε τυχαία το αντικείμενο σε αυτό το μέρος του σώματος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λοιπόν, ο ασθενής ηλικίας 27 ετών υπέφερε από αφόρητους πόνους και πήγε στο νοσοκομείο εξηγώντας την κατάσταση του, με τους γιατρούς να τον βάζουν αμέσως στο χειρουργείο.

«Αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση για εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο Tapas Ghosh, επιστάτης του νοσοκομείου και πρόσθεσε πως «του συμπεριφερθήκαμε με απόλυτη προσοχή».

Έτσι, μόλις έγινε εισαγωγή, οι γιατροί πραγματοποίησαν αρκετές ακτινογραφίες και είδαν πως είχε σφηνώσει στον πρωκτό του ένα αποσμητικό περίπου 19 εκατοστών, το οποίο βρίσκονταν εκεί για περίπου 20 μέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στην τουαλέτα.

Μετά από χειρουργείο που κράτησε δύο ώρες, κατάφεραν να αφαιρέσουν το κυλινδρικό αντικείμενο, ενώ τράβηξαν κι ένα βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων, στο οποίο φαίνεται να αφαιρούν το αποσμητικό από το στομάχι του 27χρονου.

Παρόλα αυτά, ο 27χρονος δεν βγήκε αλώβητος από την επέμβαση, αφού υπέστη βλάβη τόσο στον οισοφάγο όσο και στο έντερο.

Μάλιστα, για να θεραπευτεί ο τελευταίος τραυματισμός του, πιθανότατα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μέλλον.

Επίσης, πρέπει να παρακολουθείται από γιατρούς για τις επόμενες επτά ημέρες σε περίπτωση περαιτέρω επιπλοκών.

Σχετικά άρθρα