Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Sun: Ο Κάρολος ζήτησε από τον γιο του Χάρι να μην φέρει τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ ενώ ξεψυχούσε η βασίλισσα Ελισάβετ

Sun: Ο Κάρολος ζήτησε από τον γιο του Χάρι να μην φέρει τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ ενώ ξεψυχούσε η βασίλισσα Ελισάβετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, Μέγκαν Μαρκλ, Πρίγκιπας Χάρι Δούκας του Σάσεξ (Πρώην της Ουαλίας),

Η Βρετανική εφημερίδα Sun σε δημοσίευμα της αποκαλύπτει ότι ο Κάρολος, ενώ είχε γίνει γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ διήγαγε τις τελευταίες ώρες της ζωής της, ζήτησε από τον γιό του πρίγκιπα Χάρι να μην φέρει τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.

Ο Χάρι είχε ήδη ειδοποιήσει ότι θα πήγαινε στη Σκωτιά για να βρίσκεται με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στις τελευταίες στιγμές της γιαγιάς του βασίλισσας Ελιάβετ.

Σύμφωνα με τη Sun, o πρίγκιπας Χάρι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πατέρα του, ο οποίος του ζήτησε να ταξιδέψει μόνος στη Σκωτία και όχι με τη Μέγκαν. «Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι θα ήταν λάθος και ανάρμοστο να βρεθεί η Μέγκαν στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο θλιβερή στιγμή», είπε μια πηγή στην εφημερίδα.

«Του επισημάνθηκε ότι ούτε η Κέιτ θα πήγαινε και ότι μόνο οι πολύ στενοί συγγενείς θα έπρεπε να βρίσκονται στο πλευρό της Ελισάβετ. Ο Κάρολος έκανε πολύ, πολύ ξεκάθαρο ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».

Στο μεταξύ η Telegraph μετέδωσε ότι ούτε ο Χάρι είχε αρχικά κληθεί στο Μπαλμόραλ όταν σήμανε συναγερμός στα παιδιά και εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ ότι πλησιάζει το τέλος, παρότι ο αδερφός του Ουίλιαμ είχε ειδοποιηθεί αμέσως. Οι λόγοι, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν συνταγματικοί.

Τελικά οι μόνοι που πρόλαβαν να της πουν το στερνό αντίο στην βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ο βασιλιάς Κάρολος και η αδελφή του πριγκίπισσα Άννα.

Σχετικά άρθρα