Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Σταύρωσαν τζιχαντιστή για προδοσία

Ισλαμικό Κράτος: Σταύρωσαν τζιχαντιστή για προδοσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

Μία νέα φρικαλεότητα κάνει το γύρο του διαδικτύου καθώς το Ισλαμικό Κράτος σταύρωσε 17χρονο τζιχαντιστή επειδή κατηγορήθηκε ότι βιντεοσκοπούσε τις εγκαταστάσεις τους στο Χαλέπι.

Στο άψυχο σώμα του σταυρωμένου, ο οποίος θα παραμείνει εκεί για τρεις ημέρες, καθώς αυτό προβλέπει η ποινή για την πράξη του οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος έχουν κρεμάσει ταμπέλα που αναφέρει το αδίκημα και την ποινή.

Σύμφωνα με αυτήν ο 17χρονος κατηγορήθηκε για αποστασία και προδοσία, καθώς φέρεται να βιντεοσκόπησε και να εισέπραξε για τα πλάνα 500 τουρκικές λίρες, δηλαδή 222 ευρώ. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αμπντάλα αλ Μπούτσι. Έγκλημα: κατέγραφε τις θέσεις του ΙΚ για 500 τουρκικές λίρες σε βίντεο. Ετυμηγορία: εκτέλεση και σταύρωση για τρεις ημέρες»

Η είδηση και η φωτογραφία προφανώς εντάσσονται στην προπαγάνδα της φρίκης του Ισλαμικού Κράτους και έρχεται σε συνέχεια των αποκεφαλισμών μπροστά στην κάμερα, για να σπείρουν το φόβο τόσο στους εχθρούς, όσο και στους ίδιους τους τζιχαντιστές που έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.

Σχετικά άρθρα