Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεαματική έκρηξη απόγευμα Σαββάτου στην Κομπάνι

Θεαματική έκρηξη απόγευμα Σαββάτου στην Κομπάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,

Το απόγευμα του Σαββάτου σφοδρές μάχες άναψαν στην Κομπάνι. Η γη σείεται από τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς, οι οποίοι σφυροκοπούν με πανίσχυρες βόμβες τους τζιχαντιστές.

Μια από τις αμερικανικές βόμβες έσκασε live ενώ μετέδιδε το Sky News και αυτή είναι η εικόνα που απαθανατίστηκε, λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα.

Οι μάχες στην πολιορκημένη από τις 15 Σεπτεμβρίου κουρδική πόλη μαίνονται άγρια. Τις προηγούμενες ημέρες οι Κούρδοι αντάρτες του YPG κατάφεραν να ανακτήσουν τον έλεγχο πολλών συνοικιών της πόλης εκδιώχνοντας τους τζιχαντιστές από τις θέσεις τους.

Μάλιστα, υπήρχε το βράδυ της Παρασκευής έντονη η πληροφορία ότι οι Κούρδοι έχουν ξεκινήσει εκκαθαριστικές επιχειρήσεις. Το Σάββατο άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι το Ισλαμικό Κράτος έφερε κι άλλες ενισχύσεις για να καταλάβει την πόλη. Και ύστερα άρχισε να πέφτει από τον ουρανό φωτιά.

Μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η μάχη είναι σε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα