Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλείνουν κολυμβητήρια στη Γαλλία λόγω υψηλών λογαριασμών ενέργειας

Κλείνουν κολυμβητήρια στη Γαλλία λόγω υψηλών λογαριασμών ενέργειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ενέργεια, Κολυμβητήριο,

Οι αυξημένες τιμές της ενέργειας επηρεάζουν όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής και των υπηρεσιών, με αποτέλεσμα και τα κολυμβητήρια στη Γαλλία να πρέπει να «σφίξουν το ζωνάρι».

Αυτή τη Δευτέρα, η εταιρεία Vert Marine, η οποία διαχειρίζεται δεκάδες κολυμβητήρια, ανακοίνωσε το κλείσιμο πολλών εγκαταστάσεων, πιστεύοντας ότι δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει την αύξηση των λογαριασμών.

Η εταιρεία Vert Marine έπρεπε να κλείσει «για μια προσωρινή περίοδο» το ένα τρίτο των εγκαταστάσεων της και να τοποθετήσει «προσωπικό σε μερική ανεργία», ανέφερε σε δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο λογαριασμός ενέργειας έχει αυξηθεί από «15 σε 100 εκατ. ευρώ», ή διαφορετικά «όλος ο ετήσιος τζίρος της εταιρείας».

Η εταιρεία, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με τις κοινότητες από τον Ιούνιο, δεν κατάφερε να βρει λύση σε αυτό το στάδιο, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).

Λέει ότι δεν θέλει να πολλαπλασιάσει τις τιμές επί τρία.

Ως εκ τούτου, απευθύνει έκκληση στις τοπικές και κυβερνητικές Αρχές προκειμένου να λάβουν τις απαραίτητες αποφάσεις για να επιστρέψουν στο υποφερτό ενεργειακό κόστος και να επιτραπεί η ανάληψη υποχρεώσεων δημόσιας υπηρεσίας και κατά πρώτο λόγο η εκμάθηση κολύμβησης ιδιαίτερα στα σχολεία, εξηγεί η εταιρεία που απασχολεί 2.000 εργαζόμενους.

Σχετικά άρθρα