Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φινλανδία: Η πρωθυπουργός Σάνα Μάριν με γυμνές influencers στην επίσημη κατοικία της στο Ελσίνκι

Φινλανδία: Η πρωθυπουργός Σάνα Μάριν με γυμνές influencers στην επίσημη κατοικία της στο Ελσίνκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σάνα Μάριν, Φινλανδία,

Η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μάριν παραδέχτηκε σήμερα ότι οργάνωσε ιδιωτικό πάρτι στην επίσημη κατοικία της τον Ιούλιο, και ζήτησε συγνώμη για μια φωτογραφία που την δείχνει με με γυμνές influencers στην επίσημη κατοικία της στο Ελσίνκι.

Η Σάνα Μάριν δέχεται το τελευταίο διάστημα αλλεπάλληλα χτυπήματα για την ιδιωτική της ζωή, καθώς και την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες της που προκάλεσαν σάλο, από άλλο πάρτi στο οποίο συμμετείχε.

Αυτή την εβδομάδα, μια άλλη φωτογραφία άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δείχνει δύο γνωστές γυναίκες ινφλουένσερς να φιλιούνται, καλύπτοντας τα γυμνά στήθη τους με την ένδειξη «Φινλανδία» («Finland») από την επίσημη κατοικία της πρωθυπουργού στο Ελσίνκι.

H επίμαχη φωτογραφία

«Κατά τη γνώμη μου, η φωτογραφία δεν είναι αρμόζουσα. Ζητώ συγγνώμη γι΄αυτήν.

»Τέτοιες φωτογραφίες δεν θα έπρεπε να είχαν τραβηχθεί, αλλά κατά τα άλλα τίποτα το υπερβολικό δεν συνέβη στη συνάθροιση» δήλωσε η Μάριν στους δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας πως η φωτογραφία ήταν από την κατοικία της.

Η 36χρονη Μάριν, που δεν έχει κρύψει ότι απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της, είπε πως η φωτογραφία ελήφθη στη διάρκεια ενός ιδιωτικού πάρτι με φίλους της έπειτα από ένα μουσικό φεστιβάλ τον Ιούλιο.

«Κάναμε σάουνα, κολυμπήσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί» είπε, μιλώντας για το πάρτι στην κατοικία της.

Οι Φινλανδοί έχουν διχαστεί σχετικά με τη συμπεριφορά της πρωθυπουργού, με ορισμένους να εκφράζουν υποστήριξη για τη νεαρή πρωθυπουργό που συνδυάζει την ιδιωτική ζωή με την υψηλού επιπέδου καριέρα της, ενώ άλλοι εγείρουν ερωτήματα για το αν η κρίση της θα μπορούσε να επηρεαστεί από τις δραστηριότητες στη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου της.

Στο «φως» νέο βίντεο με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, να χορεύει στο πάρτι, αγκαλιά με μία γυναίκα

Στο μεταξύ σε νέο βίντεο που διέρρευσε φαίνεται η Σάνα Μάριν με την 33χρονη Φινλανδή influencer και πρώην μοντέλο Sabina Särkkä, έχοντας βάλει η μία τα χέρια στη μέση της άλλης και μπλέκοντας τα πόδια τους ενώ λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής.

Σημειώνεται πως το βίντεο τραβήχτηκε στην κατάμεστη πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου η Σάνα Μαρίν βιντεοσκοπήθηκε επίσης, να χορεύει με τον 38χρονο Φινλανδό τραγουδιστή Olavi Uusivirta.

Η ίδια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, υπερασπίστηκε δυναμικά τις επιλογές της. Όπως είπε:

«Αυτά τα βίντεο είναι προσωπικά και τραβήχτηκαν σε ιδιωτικό χώρο.

»Δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκαν.

»Πέρασα μια νύχτα με τους φίλους μου. Απλά, κάναμε ένα θορυβώδες πάρτι. Χόρεψα και τραγούδησα.

»Εκπροσωπώ μια νεότερη γενιά, αλλά σε ό,τι αφορά τα social media ή το Instagram θεωρώ ότι εκτός από πρωθυπουργός είμαι και ένας αληθινός άνθρωπος. Επομένως, δεν θα αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρομαι.

»Φυσικά πρέπει να προσέχω τι λέω, γιατί μπορεί να φανεί ότι αντιπροσωπεύω ολόκληρη την κυβέρνηση, αλλά παραμένω και άνθρωπος κι αυτό δεν θα αλλάξει στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα