Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ρώσοι τρολάρουν τη Δύση: Ελάτε στη Ρωσία το χειμώνα, πολιτισμός, όμορφες γυναίκες και φθηνό αέριο

Οι Ρώσοι τρολάρουν τη Δύση: Ελάτε στη Ρωσία το χειμώνα, πολιτισμός, όμορφες γυναίκες και φθηνό αέριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ρωσία, Ρωσική Πρεσβεία, Φυσικό Αέριο,

Η Ρωσία τρολάρει τη Δύση και καλεί του δυτικούς να μετακομίσουν εκεί τον χειμώνα, με ένα διαφημιστικό σποτ διάρκειας 53 δευτερολέπτων.

Στο βίντεο με τίτλο «Ώρα για μετακόμιση στη Ρωσία» το οποίο αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Ισπανία, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η χώρα έχει όμορφες γυναίκες, θαυμαστό πολιτισμό και… φθηνό αέριο.

Το βίντεο σύμφωνα με την Daily Mail δεν είναι σίγουρο αν αποτελεί επίσημη παραγωγή της ρωσικής κυβέρνησης και δείχνει μεταξύ άλλων εικόνες από τη Ρωσία και τρολάρει τη Δύση λέγοντας πως κάποιοι από τους λόγους που θα πρέπει να μετακομίσουμε εκεί είναι το φθηνό αέριο αλλά και «μια οικονομία που μπορεί να αντέξει χιλιάδες κυρώσεις».

Επίσης γίνεται λόγος στην ιστορία της Ρωσίας, στη λογοτεχνία, στις τέχνες, στα φημισμένα μπαλέτα στην αρχιτεκτονική και στη φιλοξενία της χώρας.

Επίσης γίνεται αναφορά στον Χριστιανισμό και στις … όμορφες γυναίκες που της χώρας ενώ στο βίντεο παρελαύνουν επίσης το φθηνό ταξί, το ρεύμα και το νερό καθώς και η ρωσική βότκα.

Σχετικά άρθρα