Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λονδίνο: Παγιδευμένος σε βιβλιοπωλείο σώθηκε από το twitter

Λονδίνο: Παγιδευμένος σε βιβλιοπωλείο σώθηκε από το twitter
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Βρετανία, Λονδίνο,

O Ντέιβιντ Γουίλις «σώθηκε» από τους χρήστες του twitter όταν άθελα του εγκλωβίστηκε στο Waterstones, σε ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία του Λονδίνου.

Ο αμερικανός τουρίστας όταν κατάλαβε ότι το τεράστιο βιβλιοπωλείο έκλεισε όλες του τις πόρτες και αυτός βρισκόταν ακόμα μέσα, αποφάσισε να γράψει ένα tweet για να καλέσει σε βοήθεια.

Έβγαλε μάλιστα και selfie αλλά και φωτογραφία του χώρου ενημερώνοντας τους followers  ότι έχει μείνει εγκλωβισμένος για περισσότερο από μία ώρα.

«Αυτός είμαι εγώ που έχω μείνει κλεισμένος στο βιλιοπωλείο Waterstones στο Λονδίνο.Ήμουν στον πάνω όροφο για 15 λεπτά και όταν ηρθα κάτω όλα τα φώτα και οι πόρτες ήταν κλειστά.Είμαι εδώ και μία ώρα.Ελπίζω να έρθει κάποιος» έγραψε στο πρώτο tweet.

Λίγο αργότερα ξαναγράφει και άλλο εκφράζοντας την αγωνία του γιατί κανένας δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα.Ήταν μόλις μετά τα μεσάνυχτα που επιβεβαίωσε ότι η περιπέτεια του έλαβε τέλος με ένα τρίτο μήνυμα το οποίο έλεγε: “Είμαι ελεύθερος”

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τουρίστας έστελνε τα μηνύματα και στο λογαριασμό του βιβλιοπωλείου με αποτέλεσμα κάποιος από τους χειριστές να το αντιληφθεί και να τον βγάλει έξω.

Η αλήθεια είναι πως και οι υπόλοιποι χρήστες του κράτησαν καλή συντροφιά κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής φυλάκισης του με συμβουλές όπως να κάλεσει την αστυνομία, ή εκφράζοντας την πρόθεση τους να του προσφέρουν φαγητό για να τον κάνουν να αισθανθεί καλύτερα!

Αυτό είναι το τελευταίο του μήνυμα όταν απελευθερώθηκε στο οποίο λέει “Είμαι ελεύθερος” :

1413503658268_wps_28_Waterstones
Kαι αυτή είναι η επιβεβαίωση από το twitter του βιβλιοπωλείου:

1413502786847_wps_27_Waterstones

Σχετικά άρθρα