Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσική Πρεσβεία Ουάσιγκτον: «Ευσεβείς πόθοι» η απομόνωση της Ρωσίας

Ρωσική Πρεσβεία Ουάσιγκτον: «Ευσεβείς πόθοι» η απομόνωση της Ρωσίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ρωσία, Ρωσική Πρεσβεία, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,

«Καθαρή φαντασία». Με αυτή τη φράση απάντησε η ρωσική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, που υποστήριξε ότι η Ρωσία θα είναι απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο οικονομικά, πολιτικά, πολιτιστικά και διπλωματικά.

«Αυτές οι λέξεις δεν είναι παρά μια προσπάθεια έκφρασης ευσεβών πόθων.

»Η ρωσική ηγεσία συμμετέχει ενεργά στις διεθνείς διαδικασίες και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ηγέτες των περισσότερων χωρών του κόσμου», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ρωσική πρεσβεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δώσαμε προσοχή στη δήλωση του γραφείου Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι η χώρα μας φέρεται να είναι απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο οικονομικά, πολιτικά, πολιτιστικά και διπλωματικά.

»Τέτοια λόγια δεν είναι τίποτε άλλο από μια προσπάθεια έκφρασης ευσεβών πόθων.

»Η ρωσική ηγεσία συμμετέχει ενεργά στις διεθνείς διαδικασίες και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους αρχηγούς των περισσότερων χωρών του κόσμου.

»Όσο για τις δηλώσεις για την “απομόνωση” της αντιπροσωπείας μας στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της G20 στην Ινδονησία, αυτό είναι σκέτη φαντασία.

»Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ πραγματοποίησε μια σειρά από παραγωγικές συναντήσεις με συναδέλφους από άλλες χώρες.

»Οι αβάσιμες δηλώσεις των Αμερικανών θυμίζουν συνεδρία αυτο-ύπνωσης.

»Αντί να αναγνωρίσουν την αδυναμία “ακύρωσης” της Ρωσίας, προτιμούν να διασκεδάζουν με αυταπάτες.

»Βλέπουμε σε αυτό την επιθυμία να πειστούν οι πολίτες των ΗΠΑ για τη δικαιολόγηση της αντιρωσικής πορείας και των παράνομων δυτικών κυρώσεων, που μετατρέπονται σε μεγάλο κόστος για τους εμπνευστές τους».

Σχετικά άρθρα