Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πληροφορίες ότι προσπάθησαν να δηλητηριάσουν το δεξί χέρι του Πούτιν

Πληροφορίες ότι προσπάθησαν να δηλητηριάσουν το δεξί χέρι του Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Daily Mail, Βλάντιμιρ Πούτιν, Νικολάι Πατρούσεφ, Ρωσία,

Για απόπειρα δολοφονίας με δηλητηρίαση του Νικολάι Πατρούσεφ, αναπληρωτή του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλά η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, επικαλούμενη ένα αντικαθεστωτικό ρωσικό κανάλι στο Telegram, ονόματι General SVR, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει εσωτερική πληροφόρηση από το Κρεμλίνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 71χρονος Νικολάι Πατρούσεφ, πρώην επικεφαλής της μυστικής υπηρεσίας FSB και γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας του Κρεμλίνου, φέρεται να μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Το κανάλι ανέφερε ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αποκάλυψαν ότι ο Πατρούσεφ αντιμετώπισε πρόβλημα εξαιτίας ενός «συνθετικού δηλητηρίου», αλλά τελικά επέζησε από απόπειρα δολοφονίας του.

Ο πρώην επικεφαλής της FSB θεωρείται ευρέως ως ο άνθρωπος στον οποίο ο Πούτιν παραδίδει την εξουσία όταν απουσιάζει για ιατρική περίθαλψη, και είναι επίσης βασικός αρχιτέκτονας του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο γιος του, ο Ντμίτρι, 44 ετών, είναι υπουργός Γεωργίας της Ρωσίας και ορισμένοι ειδικοί τον προκρίνουν ως πιθανό διάδοχο του Πούτιν.

Σχετικά άρθρα