Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι βομβάρδισαν τη γενέτειρα του Ζελένσκι

Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι βομβάρδισαν τη γενέτειρα του Ζελένσκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντονι Μπλίνκεν, Βίντεο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Γουάνγκ Γι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κίνα, Ουκρανία, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,

Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν την κεντρική πόλη Kryvyi, τη γενέτειρα του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τα ξημερώματα του Σαββάτου, δήλωσαν αξιωματούχοι, μια ημέρα αφότου ο πρόεδρος της Ουκρανίας πραγματοποίησε επίσκεψη εκεί, συναντήθηκε με στρατεύματα πρώτης γραμμής και επισκέφθηκε το τραυματισμένο στρατιωτικό προσωπικό στην περιοχή.

Οι ΗΠΑ εν τω μεταξύ ανακοίνωσαν ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας περίπου 400 εκατομμυρίων δολαρίων που περιλαμβάνει πυροβολικό υψηλής ακρίβειας για τη βελτίωση της στόχευσης των ρωσικών δυνάμεων και εξοπλισμού.

Στη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της G-20 στο Μπαλί, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν προειδοποίησε τη Μόσχα για τον αποκλεισμό των εξαγωγών σιτηρών της Ουκρανίας.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ συναντήθηκε με τον Κινέζο ομόλογό του, αλλά ο Ρώσος διπλωμάτης έφυγε από την αίθουσας.

Ο Μπλίνκεν συναντήθηκε επίσης με τον Κινέζο Γουανγκ Γι και επιτέθηκε στο Πεκίνο για την υποστήριξή του στη Μόσχα.

Σχετικά άρθρα