Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία: Αυξήσεις στους μισθούς ανακοίνωσαν Gazprom, Sberbank και άλλες κρατικές εταιρείες

Ρωσία: Αυξήσεις στους μισθούς ανακοίνωσαν Gazprom, Sberbank και άλλες κρατικές εταιρείες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Gazprom, Αυξήσεις Μισθών, Ρωσία,

Πολλές ισχυρές κρατικέ ρώσικες εταιρείες μεταξύ των οποίων η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας Sberbank και ο κολοσσός φυσικού αερίου Gazprom αυξάνουν τους μισθούς των εργαζομένων τους από τον Ιούλιο.

Οι αυξήσεις αποφασίστηκαν σε μια προσπάθεια να μετριάσουν τις συνέπειες για τους πολίτες της Ρωσίας από τον υψηλό πληθωρισμό, που έφθασε στο 16,2% τον Ιούνιο, αλλά και να ανακάμψουν την φυγή στελεχών στο εξωτερικό.

Η Sberbank είπε ότι κατανοεί ότι η χρηματοπιστωτική σταθερότητα είναι σημαντική για όλους και αυξάνει τους μισθούς από την 1η Ιουλίου κατά μέσο όρο κατά 8,5%, αν και οι εργαζόμενοι στον τομέα της πληροφορικής, ζωτικής σημασίας για την υπηρεσία cloud, τους υπερυπολογιστές και άλλα τμήματα τεχνολογίας, μπορεί να δουν ακόμα μεγαλύτερες αυξήσεις έως και 20%.

Το Interfax μετέδωσε ότι η Gazprom θα αυξήσει τους μισθούς κατά 10% τον Ιούλιο.

Ο ιδιωτικός δανειστής Alfa Bank αύξησε τους μισθούς για τα περισσότερα από 27.000 μέλη του προσωπικού της τον Απρίλιο κατά 15%.

Η εταιρεία παραγωγής χάλυβα Severstal αύξησε τους μισθούς της κατά 9% από την 1η Απριλίου, κι έκανε μια εφάπαξ πληρωμή στα μέσα Φεβρουαρίου.

<--OPaP--> <--OPaP-->

Σχετικά άρθρα