Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με προχωρημένο καρκίνο ο Πούτιν – Τον Μάρτιο έγινε απόπειρα δολοφονίας του

Με προχωρημένο καρκίνο ο Πούτιν – Τον Μάρτιο έγινε απόπειρα δολοφονίας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Newsweek, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καρκίνος, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ουκρανία, Ρωσία,

Τρεις πηγές από τις τάξεις των υπηρεσιών Πληροφοριών των ΗΠΑ εκτιμούν, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Newsweek, ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω καρκίνου εντός του περασμένου μήνα, ενώ μέσα στον Μάρτιο φέρεται να έλαβε χώρα και απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, πάντα σύμφωνα με τους Αμερικανούς αξιωματούχους, που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Σύμφωνα με τις πηγές του Newsweek, ο καρκίνος του επικεφαλής του ρωσικού κράτους βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Οι αξιωματούχοι, οι οποίοι εκπροσωπούν μάλιστα διαφορετικά τμήματα της κοινότητας υπηρεσιών Πληροφορίων των ΗΠΑ, εξέφρασαν εξάλλου ανησυχία ότι ο Πούτιν γίνεται ολοένα και πιο «παρανοϊκός» όσον αφορά την παραμονή του στην εξουσία, γεγονός που δημιουργεί μεγάλη αβεβαιότητα ως προς την κατάσταση στην Ουκρανία.

Η φερόμενη ως δύσκολη κατάσταση της υγείας του, ωστόσο, μειώνει, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, τις πιθανότητες πυρηνικού πολέμου.

«Το σιδερένιο χέρι του Πούτιν επί της εξουσίας είναι ισχυρό, αλλά πλέον όχι απόλυτο», τονίζει μία εκ των πηγών του Newsweek.

«Οι διεργασίες εντός του Κρεμλίνου ποτέ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του δεν ήταν πιο έντονες, καθώς όλοι κατανοούν ότι το τέλος πλησιάζει», συμπληρώνει.

Οι τρεις πηγές προέρχονται από το Γραφείο του Διευθυντή των Υπηρεσιών Πληροφοριών, από την Υπηρεσία Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων και από τον χώρο των ανώτατων αποστράτων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Σχετικά άρθρα