Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόρεια Ήπειρος: Με τα όπλα οι Έλληνες απέναντι στους Αλβανούς τζιχαντιστές

Βόρεια Ήπειρος: Με τα όπλα οι Έλληνες απέναντι στους Αλβανούς τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Δερβιτσάνη, Ελληνική Ομογένεια, Ισλαμικό Κράτος, Λαζαράτι, Χειμάρρα,

Όπως γράφει το ιστολόγιο από το Αργυρόκαστρο, Ελεύθερος Λόγος Αργυροκάστρου, μετά τα επεισόδια στον αγώνα ανάμεσα στην εθνική ομάδα της Αλβανίας με τη Σερβία στο Βελιγράδι, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2016, Αλβανοί εξτρεμιστές αποφάσισαν να δείξουν την “πυγμή” τους στις περιοχές της Βορείου Ηπείρου.

Σύμφωνα με έκτακτες πληροφορίες του ομογενειακού blog, θρασύδειλοι τραμπούκοι, πιθανότατα από την γενέτειρα των κακοποιών το Λαζαράτι, λίγη ώρα μετά τη διακοπή του αγώνα εισέβαλαν στη Δερβιτσάνη της Κάτω Δρόπολης με κονβόι αυτοκινήτων ανεμίζοντας αλβανικές σημαίες και βρίζοντας την Ελλάδα!

Σαν να μην τους ικανοποιούσε μόνο αυτό, έριχναν πέτρες προς κάθε κατεύθυνση με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και να προκαλέσουν φθορές σε δύο αυτοκίνητα που ανήκουν σε κατοίκους του χωριού.

Ορισμένοι Δερβιτσιώτες πήγαν στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου χτύπησαν τις καμπάνες για να συγκεντρωθούν οι χωριανοί και ενωμένοι να απαντήσουν όπως έπρεπε στην ιταμή πρόκληση.

Κάποια στιγμή ακούστηκαν και πυροβολισμοί από τους Έλληνες, που ρίχτηκαν πιθανότατα στον αέρα για εκφοβισμό των εισβολέων.

Λίγο αργότερα η αγέλη των Αλβανών αποχώρησε από την Δερβιτσάνη, υπερήφανη προφανώς για το… κατόρθωμα της.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες Αλβανοί βγήκαν να πανηγυρίσουν με ερυθρόμαυρες σημαίες και στη Χιμάρα φωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα.

Μάλιστα, το ιστολόγιο από το Αργυρόκαστρο, σε άλλη του ανάρτηση αναφέρει:

dervitsani

Αυτοκίνητο κατοίκου της Δερβιτσάνης ύστερα από το “σέρβις” που του έκαναν.

Οι νεο-Ευρωπαίοι γείτονες Λαζαρατινοί χθες το βράδυ, πάνω στον ενθουσιασμό τους για όσα έγιναν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβία – Αλβανία…

Την ίδια ώρα αλβανοί έβγαζαν από το αυτοκίνητο του κάτοικο της Δερβιτσάνης ο οποίος είχε μεταβεί στο χωριό Βάνιστα της Κάτω Δρόπολης, για να πάρει το γιο του που τελείωνε από τη δουλειά του και τον ξυλοκοπούσαν για πολύ ώρα, δείχνοντας ένα δείγμα ευρωπαϊκής συμπεριφοράς και αδελφικής αλληλεγγύης όπως χαρακτηρίζουν τις σχέσεις Ελλήνων και αλβανών.

Κονβόι αυτοκινήτων αλβανών που εισέρχονταν στην Δερβιτσάνη Αργυροκάστρου για να μοιραστούν με τους Βορειοηπειρώτες τη χαρά τους από την… τεράστια επιτυχία της εθνικής τους στο Βελιγράδι!

Τα φώτα των αυτοκινήτων στην λήψη φαίνονται σαν αραβική γραφή, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ένα από τα συνθήματα των χαρούμενων γειτόνων ήταν το “θα σας κάψουμε Χριστιανοί!”
Κανονική επέλαση τζιχαντιστών δηλαδή!

Τι Κομπάνι – τι Δερβιτσάνη!!!

Σχετικά άρθρα