Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Μασκ πάγωσε την εξαγορά του Twitter και πάει Ινδονησία για επενδύσεις

O Μασκ πάγωσε την εξαγορά του Twitter και πάει Ινδονησία για επενδύσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Έλον Μασκ, Ινδονησία, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, σκέφτεται να επισκεφθεί την Ινδονησία για να εξερευνήσει επενδυτικές ευκαιρίες στην πλούσια σε πόρους χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει στρέψει, και πάλι, την προσοχή πάνω του μετά την ανακοίνωση ότι έχει βάλει «στην αναμονή» τη συμφωνία για την εξαγορά του Twitter, τουλάχιστον έως ότου έχει περισσότερες πληροφορίες στη διάθεσή του για τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών (spam bots) που έχουν δημιουργηθεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όσο περιμένει τα στοιχεία, συναντήθηκε το Σάββατο με τον πρόεδρο της Ινδονησίας Τζόκο Ουιντόντο στις εγκαταστάσεις για την κατασκευαστή πυραύλων στη Μπόκα Τσίκα του Τέξας.

Κατά την συνάντηση ο Ουιντόντο προσκάλεσε στη χώρα του τον Μασκ.

«Ελπίζουμε τον Νοέμβριο, σας ευχαριστώ για την πρόσκληση», απάντησε ο δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του Ουιντόντο.

Η Ινδονησία, όπου βρίσκονται μερικά από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα χαλκού, νικελίου και κασσίτερου στον κόσμο, διαφημίζει την αφθονία των φυσικών της πόρων για να προσελκύσει δισεκατομμύρια δολάρια από χρήματα ξένων επενδυτών.

Η κυβέρνηση της χώρας έχει συζητήσει για πιθανές συνεργασίες με τις ομάδες του Μασκ τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ των πρότζεκτ που έχουν συζητηθεί είναι η ανάπτυξης ηλεκτρικών οχημάτων με την Tesla και για η δυνατότητα εγκατάστασης τοποθεσίας εκτόξευσης πυραύλων SpaceX στη χώρα, ωστόσο, δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία.

Σχετικά άρθρα