Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

39χρονη τρυπούσε τα προφυλακτικά του συντρόφου της για να μείνει έγκυος- Καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση

39χρονη τρυπούσε τα προφυλακτικά του συντρόφου της για να μείνει έγκυος- Καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Προφυλακτικά, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Δικαστήριο στη Γερμανία έκρινε ένοχη μια 39χρονη γυναίκα για σεξουαλική επίθεση και της επέβαλε ποινή έξι μηνών φυλάκισης με αναστολή επειδή σκόπιμα κατέστρεφε τα προφυλακτικά του συντρόφου της για να μείνει έγκυος και να τον κρατήσει, όπως μεταδίδουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», η γυναίκα είχε περιστασιακές σεξουαλικές επαφές με τον 42χρονο με τον οποίο γνωρίστηκε διαδικτυακά στις αρχές του 2021.

Η 39χρονη, η οποία γνώριζε ότι ο 42χρονος δεν επιθυμούσε μια σταθερή σχέση, κατηγορείται πως άνοιγε κρυφά τρύπες στο πακέτο με τα προφυλακτικά με την ελπίδα να μείνει έγκυος.

Μάλιστα, έστειλε μήνυμα WhatsApp στον 42χρονο λέγοντας του ότι πίστευε ότι ήταν έγκυος και του αποκάλυψε τι είχε κάνει.

Ο 42χρονος υπέβαλε μήνυση εναντίον της.

Παρά το γεγονός ότι εισαγγελείς και δικαστήριο συμφώνησαν ότι είχε διαπραχθεί έγκλημα, υπήρξε αβεβαιότητα για το αδίκημα με το οποίο έπρεπε να κατηγορηθεί.

Αφού πρώτα διερεύνησε αν το έγκλημα συνιστούσε βιασμό, η δικαστής αποφάσισε ότι η κατηγορία της «σεξουαλικής επίθεσης» γνωστη και ως stealthing ήταν κατάλληλη, δηλαδή όταν κάποιος αφαιρεί προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης εν αγνοία του συντρόφου του.

Η ποινή που της επιβλήθηκε ήταν φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή.

Σχετικά άρθρα