Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε τα αυτοκίνητα βόμβες που ρίχνει το Ισλαμικό Κράτος στους Κούρδους

Δείτε τα αυτοκίνητα βόμβες που ρίχνει το Ισλαμικό Κράτος στους Κούρδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές,

Μέσα στους δρόμους της πολιορκημένης Κομπάνι οι Κούρδοι αντάρτες του YPG έστησαν οδοφράγματα με ό,τι είχαν εύκαιρο για να σταματήσουν του Ισλαμικό Κράτος. Στα οδοφράγματα αυτά χρησιμοποίησαν ακόμα και αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα, αγροτικά οχήματα, ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Το Ισλαμικό Κράτος για να μπορέσει να σπάσει αυτά τα οδοφράγματα εξαπέλυε πάνω τους αυτοκίνητα – βόμβες που τα οδηγούσαν βομβιστές αυτοκτονίας.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι αυτοί που αναλαμβάνουν αποστολές αυτοκτονίας στο Ισλάμ λέγονται Φενταγίν και όχι Καμικάζι, οι τελευταίοι είναι Ιάπωνες. Μάλιστα, να υπογραμμίσουμε, ότι είναι τεράστια δημοσιογραφική αμορφωσιά να αποκαλούνται “Καμικάζοι” οι Ισλαμιστές, διότι ο Φενταγίν πεθαίνει για να πάει στον Παράδεισο, προσδοκά δηλαδή σε κάποιο αντάλλαγμα, ενώ ο Καμικάζι πεθαίνει για την πατρίδα του χωρίς να προσδοκά σε κάποιο μεταθανάτιο αντάλλαγμα. Και ίσως αυτά είναι “ψιλά” γράμματα για τους Έλληνες “δημοσιογράφους”, αλλά η προκλητική επίδειξη αμορφωσιάς είναι ασυγχώρητη, ειδικά για δημοσιογράφους, που έχουν υποχρέωση να ενημερώνουν το κοινό σωστά και να μην μεταδίδουν ανοησίες.

Επιστρέφοντας στο θέμα μας, τις προηγούμενες ημέρες -όπως σας έχουμε ήδη μεταδώσει- το Ισλαμικό Κράτος απελπισμένο από τη σθεναρή αντίσταση των Κούρδων του YPG, έστελνε πάνω τους συνεχώς αυτοκίνητα βόμβες που τα οδηγούσαν (όχι καμικάζι) αλλά Φενταγίν.

Η τακτική αυτή των επιθέσεων αυτοκτονίας έχει αποδώσει τα μέγιστα ενάντια τόσο στον στρατό της Συρίας όσο και του Ιράκ. Ωστόσο, απέναντι στους Κούρδους, τα αυτοκίνητα βόμβες ανατινάσσονταν από τα πυρά των ανταρτών πριν προλάβουν να συγκρουστούν με τα οχυρώματα. Γιατί οι Κούρδοι έμεναν στις θέσεις τους και τα πυροβολούσαν, δεν το έβαζαν στα πόδια φωνάζοντας “Αλλάχ Αλ Ακμπάρ” ή οτιδήποτε άλλο φωνάζουν εκεί κάτω.

Το κουρδικό σάιτ FiratNews έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα αυτοκίνητα – βόμβες που έστειλε το Ισλαμικό Κράτος πάνω στις θέσεις των Κούρδων και αυτά… ατύχησαν. Τζάμπα πήγε και ο μάρτυρας οδηγός που ανατινάχτηκε χωρίς λόγο και αιτία. Στην τελευταία φωτογραφία μην αναρωτηθείτε που είναι το αυτοκίνητο. Εάν προσέξετε καλά θα δείτε κάτι παλιοσίδερα μέσα στα τσιμέντα. Αυτά είναι ό,τι απέμεινε από το αυτοκίνητο. Οι εκρήξεις ήταν σφοδρότατες αλλά πήγαν στον… βρόντο!

bombs-2bombs-3

Σχετικά άρθρα