Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί οι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν τους νεκρούς τους;

Γιατί οι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν τους νεκρούς τους;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αποκεφαλισμός, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,

Την είδηση ότι οι τζιχαντιστές που πολεμάνε στην Κομπάνι αποκεφαλίζουν τους νεκρούς τους, την είχαμε διαβάσει μέρες στο twitter αλλά δεν μπορούσαμε να τη στηρίξουμε. Μέχρι που αναρτήθηκαν και φωτογραφίες.

Αυτό που είχαμε πληροφορηθεί είναι ότι οι τζιχαντιστές όταν αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν από γειτονιές της Κομπάνι, πιεζόμενοι από τους Κούρδους αντάρτες του YPG, δεν πήραν τους νεκρούς τους μαζί, μόνο τα κεφάλια τους. Ενώ κάθε στρατός μεριμνά για την ταφή των νεκρών του, τουλάχιστον κάθε πολιτισμένος στρατός, οι τζιχαντιστές άφηναν τα πτώματα των συμπολεμιστών τους ακέφαλα.

Η φρίκη που προκάλεσε αυτή η νέα βάρβαρη συνήθεια των αποκτηνωμένων μακελάρηδων απαντήθηκε τις επόμενες ημέρες. Οι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν τους συμμαχητές τους που είναι “διάσημοι”, ώστε να μην αναγνωρίζονται τα πτώματα και να μην πανηγυρίζουν οι αντίπαλοί τους ότι σκότωσαν τον “Α” ή τον “Β” τρελό.

APOKEFALIZOUN

Σχετικά άρθρα