Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ορισμένες ρωσικές μονάδες αποσύρονται από το μέτωπο του Κιέβου

Ορισμένες ρωσικές μονάδες αποσύρονται από το μέτωπο του Κιέβου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ουκρανία, Ρωσία,

«Ορισμένες μονάδες» των στρατευμάτων της Ρωσίας αποσύρονται από τα μέτωπα του Κιέβου και του Τσερνίχιβ, σύμφωνα με το γενικό επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

«Ο εχθρός, οι Ρώσοι, δεν πέτυχαν τον στόχο της επιθετικής επιχείρησής τους», ανέφερε το γενικό επιτελείου του ουκρανικού στρατού σε επίσημη ενημέρωση στον λογαριασμό του στο Facebook την Τρίτη.

Ωστόσο, προειδοποίησε ότι υπάρχει «υψηλός κίνδυνος» τα ρωσικά στρατεύματα να επιτεθούν σε στρατιωτικές και πολιτικές υποδομές.

Ο ρωσικός στρατός, ισχυρίζεται το ουκρανικό γενικό επιτελείο, αγωνίζεται να ενισχυθεί με νέους στρατιώτες, λόγω της «άρνησης του στρατιωτικού προσωπικού να συμμετάσχει στη λεγόμενη ειδική επιχείρηση» και «δεν είναι σε θέση να επανδρώσουν ούτε μια επιθετική-τακτική ομάδα».

Την 34η ημέρα της ρωσικής εισβολής, η «ηρωική» αντίσταση της Ουκρανίας «διεξάγει αμυντική επιχείρηση στις ανατολικές, νοτιοανατολικές και βορειοανατολικές περιοχές» για να περιορίσει τον εχθρό σε όλες τις κατευθύνσεις, και σε ορισμένες κατευθύνσεις, να τον εκτοπίσει, καταλήγει η ανακοίνωση του γενικού επιτελείου του ουκρανικού στρατού.

Σχετικά άρθρα