Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίντεο: Τζιχαντιστές πέρασαν τα αμερικανικά σύνορα μέσω του Μεξικό

Βίντεο: Τζιχαντιστές πέρασαν τα αμερικανικά σύνορα μέσω του Μεξικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μεξικό, Μπάρακ Ομπάμα, Τζιχαντιστές,

Καταγγελία – βόμβα έκανε Γερουσιαστής από την Καλιφόρνια ο οποίος υποστηρίζει ότι τουλάχιστον 10 τρομοκράτες του ISIS συνελήφθησαν να περνούν από τα σύνορα του Μεξικό στο Τέξας!

Ο ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής Ντάνκαν Χάντερ είπε ότι η αμερικανική περίπολος του είπε για τους τρομοκράτες που παρείσφρησαν σε αμερικανικό έδαφος.

“Ο μόνος τρόπος για να περάσουν οι τζιχαντιστές στις ΗΠΑ και να βλάψουν τους Αμερικάνους είναι μέσω του νοτίου συνόρου και το έχουν ήδη κάνει!”

Ένας άλλος γερουσιαστής ισχυρίσθηκε ότι το FBI τον περασμένο μήνα παρακολουθούσε 40 Αμερικανούς που επέστρεψαν στις ΗΠΑ αφού πολέμησαν μαζί με το Ισλαμικό Κράτος.

Η κυβέρνηση Ομπάμα αρνήθηκε ότι οι τζιχαντιστές πέρασαν τα σύνορα του Χουαρέζ στο Μεξικό με σκοπό να πραγματοποιήσουν βομβιστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα..

Την αποκάλυψη ότι οι τρομοκράτες του ISIS πέρασαν το νότιο σύνορο στο Μεξικό έκανε για πρώτη φορά ο Γερουσιαστής Χάντερ στο Fox News και ισχυρίσθηκε ότι όλοι το γνωρίζουν αλλά κανείς δε μιλάει για αυτό.

Ο Χάντερ, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής του Κογκρέσου για τις ένοπλες υπηρεσίες, ισχυρίσθηκε ότι πρέπει να ενισχυθεί η προστασία στο νότιο σύνορο μήκους περίπου 2 χιλιάδων μιλίων .

Την ίδια επισήμανση είχε κάνει ο επικεφαλής στρατηγός των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, Μάρτιν Ντέμσει σε συνέντευξη στο Πεντάγωνο στις 21 Αυγούστου.

Ο Ντέμσει αποκάλεσε τους τζιχαντιστές άμεσο κίνδυνο επειδή τα σύνορα είναι ανοιχτά

Ο Χάντερ είπε επίσης ότι η πληροφορία του ήρθε απευθείας από το αμερικανικό επιτελείο προστασίας των συνόρων,το οποίο διαθέτει 20 χιλιάδες στρατιώτες να περιπολούν τα σύνορα του Τέξας,της Αριζόνα,του Νέου Μεξικό και της Καλιφόρνια.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα