Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πούτιν είναι έξαλλος με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών

Ο Πούτιν είναι έξαλλος με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FSB - Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, Βλάντιμιρ Πούτιν, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ουκρανία, Ρωσία,

Από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία, οι σχέσεις μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών έχουν επιδεινωθεί ραγδαία εξαιτίας της αποτυχίας του ρωσικού στρατού να πετύχει τους στόχους του.

Σύμφωνα με τον Ρώσο εμπειρογνώμονα πληροφοριών Αντρέι Σολντάτοφ, ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε όταν ο Πούτιν ταπείνωσε δημόσια τον επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών, Σεργκέι Ναρίσκιν.

Ο στρατηγός Σεργκέι Μπεσέντοφ και ένας άλλος αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών ανακρίθηκαν και τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Απολύθηκε ο αναπληρωτής αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Ρομάν Γκαβρίλοφ.

Όλες οι περιπτώσεις σχετίζονται με το γεγονός ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν πήγε όπως περίμεναν οι εισβολείς και το Κρεμλίνο κατηγορεί για όλα τις υπηρεσίες πληροφοριών.

Ο Πούτιν σταμάτησε επίσης να ακούει τις υπηρεσίες πληροφοριών του επειδή είναι πεπεισμένος ότι ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα την Ουκρανία από οποιονδήποτε άλλον.

«Μεταξύ όλων των ανθρώπων του μηχανισμού ασφαλείας, προφανώς ακούει μόνο τον υπουργό Άμυνας Σόιγκου και ίσως ακόμη και τον Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας Πατρούσεφ», πρόσθεσε ο Σολντάτοφ.

Σχετικά άρθρα