Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

4.000 κορίτσια πουλήθηκαν σκλάβες από τους τζιχαντιστές

4.000 κορίτσια πουλήθηκαν σκλάβες από τους τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βαγδάτη, Γιαζίντι, Ερωτική Σκλάβα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Σκλάβοι, Σουνίτες, Τζιχαντιστές,

Η Νάδα Κασίμ από το μικρό χωριό Αμερλί κοντά στη Βαγδάτη, ήταν μόλις 20 χρονών, χήρα και έβαλε τέλος στη ζωή της με ένα πιστόλι.Όχι μόνο επειδή έχασε τον άνδρα της αλλά κυρίως γιατί ο πατέρας της την ανάγκασε να ξαναπαντρευτεί έναν τζιχαντιστή. Ουσιαστικά ο πατέρας της ήθελε να την παντρέψει με τον δολοφόνο του άνδρα της.

Ο πατέρας της ποτέ δεν είχε δει με καλό μάτι το γάμο της με έναν Σιίτη. Όταν λοιπόν έμαθε για τη δολοφονία του της είπε παγερά και χωρίς καμία διάθεση για αντιρρήσεις ότι τώρα θα κάνει το δικό του θέλημα και θα προχωρήσει σε γάμο με έναν διοικητή των ISIS.

Η Νάδα τρομοκρατήθηκε γιατί ήξερε ότι στο διπλανό χωριό από το δικό της, το Πισίρ, οι τζιχαντιστές είχαν βιάσει 15 γυναίκες και στη συνέχεια τις κρέμασαν από σωλήνες με καλώδια.

Μία μέρα οι γείτονες άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο.Ήταν η Νάδα που είχε τινάξει τα μυαλά της στον αέρα..

Παρόμοιες τραγωδίες συμβαίνουν σε διάφορα μέρη του βόρειου Ιράκ που βρίσκεται κάτω από την κατοχή του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Μπεντάλ Άλ- Ιας Κντερ, ο επικεφαλής της οργάνωσης που βοηθά τη θρησκευτική μειονότητα της κουρδικής φυλής των Γιαζίντι στο Ιράκ, εκτιμά ότι 3 με 4 χιλιάδες γυναίκες έχουν απαχθεί από τους τζιχαντιστές για να πουληθούν ως νύφες ή στα σκλαβοπάζαρα του αγοραίου έρωτα.

Σχετικά άρθρα