Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απανωτές επιθέσεις αυτοκτονίας από το Ισλαμικό Κράτος στην Κομπάνι

Απανωτές επιθέσεις αυτοκτονίας από το Ισλαμικό Κράτος στην Κομπάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,

Μην μπορώντας να καταλάβουν την Κομπάνι αλλά και φοβούμενοι μην σκοτωθούν από σφαίρα γυναίκας, οι τζιχαντιστές που πολεμάνε για το Ισλαμικό Κράτος έχουν εξαπολύσει απανωτές επιθέσεις αυτοκτονίας στις θέσεις των Κούρδων τη Δευτέρα.

Όπως πληροφορούμαστε από κουρδικές ειδησεογραφικές πηγές, μέχρι και τις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας είχαν σημειωθεί συνολικά 7 επιθέσεις αυτοκτονίας.

Οι επιθέσεις αυτοκτονίας γίνονται με αυτοκίνητα που είναι φορτωμένα με πάρα πολλά εκρηκτικά. Ο οδηγός, που ξέρει ότι θα πεθάνει, ορμά με το αυτοκίνητο και ανατινάζεται στα οχυρώματα των αντιπάλων του, προκαλώντας τεράστια καταστροφή. Στην ουσία λειτουργεί ως πολιορκητικός κριός.

Επίσης, ο οδηγός που σκοτώνεται, είναι πανευτυχής διότι νομίζει ότι θα πάει στον παράδεισο, όπου τον περιμένουν παρθένες και βασιλικά γεύματα για να ικανοποιηθούν όλες οι ορέξεις του.

Οι επιθέσεις αυτοκτονίας με αυτοκίνητα αποδείχθηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικές στις μάχες που έδωσε το Ισλαμικό Κράτος με τον στρατό της Συρίας. Ωστόσο, στην περίπτωση των Κούρδων του YPG δεν φαίνεται να αποδίδουν ως συνήθως.

Οι Κούρδοι έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να ανατινάζουν τους τζιχαντιστές με τα αυτοκίνητά τους πριν πέσουν πάνω τους.

Σχετικά άρθρα