Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι δεν κοιτάν τα χάλια τους, προκαλούν στην Κύπρο!

Οι Τούρκοι δεν κοιτάν τα χάλια τους, προκαλούν στην Κύπρο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ισλαμικό Κράτος, Κύπρος, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,

Με την Τουρκία να καίγεται από διαδηλώσεις και τους Κούρδους αντάρτες του PKK να παίρνουν θέσεις να χτυπήσουν τον τουρκικό στρατό, σε περίπτωση που η Κομπάνι πέσει στο Ισλαμικό Κράτος, οι Τούρκοι προσπαθούν για μια ακόμη φορά να κάνουν “εξαγωγή” της κρίσης στην Ελλάδα, νομίζοντας ανόητα ότι αυτό θα τους “σώσει”.

Το απαράδεκτο τουρκικό κράτος, που είναι σύμμαχος με το Ισλαμικό Κράτος, έβγαλε μπροστά τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, τέως ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, να δικαιολογήσει τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι, «αν οι διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό πήγαιναν καλά, τότε η Τουρκία δεν θα έστελνε στρατιωτικά πλοία στην περιοχή».

Βεβαίως ο Ταλάτ λησμονεί ότι η Ελλάδα, παρά την οικονομική της κρίση, έχει σαφώς ανώτερο Πολεμικό Ναυτικό από την Τουρκία και εάν η χώρα είχε σοβαρή πολιτική ηγεσία και όχι αυτές τις μνημονιακές μαριονέτες, τα τουρκικά καράβια δεν θα τολμούσαν να ξεμυτίσουν από τον ναύσταθμο της Σμύρνης. Ωστόσο, επειδή έχουμε αυτούς τους υποτακτικούς για πολιτικούς, οι Τούρκοι μπορούν και “τσαμπουκαλεύονται”, οι Τούρκοι που κατηγορούνται από όλο τον πλανήτη ως υποκινητές και υποστηρικτές της ισλαμιστικής τρομοκρατίας.

Πραγματικά, αυτή η εποχή είναι πολύ δύσκολη για την Τουρκία. Μπορεί ο Ερντογάν και ο Νταβούτογλου, στον φανταστικό τους κόσμο, να αισθάνονται “υπερδύναμη”, αλλά έτσι κι αν ανάψει το φιτίλι στην Τουρκία από τους Κούρδους, τότε είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι υπόδουλοι λαοί, όπως οι Ασσύριοι, οι Λαζοί, οι Πόντιοι και τότε να δούμε ποιος θα στέλνει καράβια στην ΑΟΖ να το παίζει μάγκας…

Σχετικά άρθρα