Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκία: Στήνουν προβοκάτσια κατά των Κούρδων

Τουρκία: Στήνουν προβοκάτσια κατά των Κούρδων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γκαζιαντέπ, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κούρδοι, Κωνσταντινούπολη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Σε εξέλιξη είναι μια απίστευτη προβοκάτσια των αρχών της Τουρκίας κατά των Κούρδων σε μια προσπάθεια να τους υποτάξουν.

Η αστυνομία είναι σε κόκκινο συναγερμό μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, επειδή βρήκαν τεράστια ποσότητα πυρομαχικών και εκρηκτικών στην πόλη Γκαζιαντέπ.

Σύμφωνα πάντα με το πανομοιότυπο ρεπορτάζ όλων των μέσων, γιατί μην ξεχνάμε στην Τουρκία υπάρχει η ελευθερία έκφρασης αρκεί να γράφεις μόνο ότι συμφέρει τον Ερντογάν, η αστυνομία έπιασε 150 ολόκληρα κιλά, 20 γιλέκα για επιθέσεις αυτοκτονίας και μεγάλο αριθμό όπλων.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία τα εκρηκτικά αυτά φτάνουν να τινάξουν στον αέρα μια “μεσαίου μεγέθους πόλη”.

Νωρίτερα ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να πει το μέγεθος των εκρηκτικών που βρήκαν για να μην τρομάξει ο κόσμος, και ανέλαβαν να τον τρομάξουν οι δημοσιογράφοι που δημοσίευσαν τις λεπτομέρειες που η αστυνομία τους είχε πει.

Η αστυνομία θεωρεί ότι τα εκρηκτικά κατά πάσα πιθανότητα είναι του PKK χωρίς ωστόσο να μπορεί να αποκλείσει το Ισλαμικό Κράτος.

Μόνο που τα γιλέκα αυτοκτονίας ποτέ δεν τα φόρεσαν οι Κούρδοι αγωνιστές.

Μόνο οι συνεργάτες τους τζιχαντιστές τα φορούν.

Να δείτε που στο τέλος θα φύγουν οι υπόνοιες από το ισλαμικό Κράτος και θα πέσουν μόνο στο PKK.

Σχετικά άρθρα