Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπ. Άμυνας Ρωσίας: Το Τάγμα Αζόφ σχεδιάζει να ανατινάξει πυρηνικό αντιδραστήρα

Υπ. Άμυνας Ρωσίας: Το Τάγμα Αζόφ σχεδιάζει να ανατινάξει πυρηνικό αντιδραστήρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Ναζί, Νεοναζί, Ουκρανία, Πυρηνική Ενέργεια, Πυρηνικό Εργοστάσιο, Τάγμα Αζόφ, Χάρκοβο,

Οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας και το εθνικιστικό Τάγμα Αζόφ σχεδιάζουν να ανατινάξουν έναν πυρηνικό αντιδραστήρα στο Εθνικό Κέντρο Ερευνών του Ινστιτούτου Φυσικής και Τεχνολογίας του Χάρκοβο και να κατηγορήσουν τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις για εκτόξευση βλημάτων σε πειραματικό πυρηνικό αντιδραστήρα, δήλωσε τη Δευτέρα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας της Ουκρανίας μαζί με τους μαχητές του Τάγματος Αζόφ σχεδιάζουν μια προβοκάτσια με πιθανή ραδιενεργή μόλυνση της περιοχής κοντά στην πόλη Χάρκοβο.

»Εθνικιστές ναρκοθέτησαν έναν αντιδραστήρα σε ένα πειραματικό πυρηνικό σύστημα που βρίσκεται στο [Εθνικό Κέντρο Ερευνών του] Χάρκοβο στο Ινστιτούτο Φυσικής και Τεχνολογίας.

»Ο ουκρανικός στρατός και οι μαχητές του Τάγματος Αζόφ σχεδιάζουν να ανατινάξουν τον αντιδραστήρα και να κατηγορήσουν τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ότι φέρεται να εξαπέλυσαν πυραυλικό χτύπημα σε πειραματικό πυρηνικό σύστημα», αναφέρει η δήλωση.

Σχετικά άρθρα