Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ και Γαλλία καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν άμεσα τη Ρωσία

ΗΠΑ και Γαλλία καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν άμεσα τη Ρωσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Γαλλία, Γαλλική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουκρανία, Ρωσία,

H πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρωσία κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να φύγουν «άμεσα» από τη Ρωσία λόγω του ότι σειρά χωρών έχουν κλείσει τον εναέριο χώρο τους για το Κρεμλίνο.

«Aυξανόμενος αριθμός αεροπορικών εταιρειών ακυρώνει πτήσεις από και προς τη Ρωσία και πολλές χώρες έχουν κλείσει τον εναέριο χώρο τους στις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες.

»Οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αναχωρήσουν άμεσα από τη Ρωσία», ανέφερε η πρεσβεία των ΗΠΑ σε ανακοίνωσή της.

«Η πρεσβεία των ΗΠΑ υπενθυμίζει στους πολίτες της ότι το επίπεδο ταξιδιωτικών οδηγιών για τη Ρωσία βρίσκεται στο “Επίπεδο 4: Μην ταξιδεύετε”», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Και η Γαλλία, όπως ανέφερε το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών στον ιστότοπό του την Κυριακή, κάλεσε όλους τους Γάλλους πολίτες σε βραχυπρόθεσμες επισκέψεις στη Ρωσία να εγκαταλείψουν τη χώρα αμέσως, επικαλούμενο τους αυξανόμενους περιορισμούς στα αεροπορικά ταξίδια λόγω των κυρώσεων που τιμωρούν τη χώρα για εισβολή στην Ουκρανία.

Σχετικά άρθρα