Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συσκέψεις στον Λευκό Οίκο – Στο επίκεντρο η αναγνώριση της ανεξαρτησίας των φιλορώσων

Συσκέψεις στον Λευκό Οίκο – Στο επίκεντρο η αναγνώριση της ανεξαρτησίας των φιλορώσων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Ουκρανία, Ρωσία, Τζο Μπάιντεν,

Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πει ότι η αναγνώριση των δυο υπό απόσχιση περιοχών του Ντονμπάς θα είναι μια προκλητική ενεργεία η οποία θα επιδεινώσει περαιτέρω την ούτως η άλλως έκρυθμη κατάσταση.

Σε μια τέτοια περίπτωση υποθέτω δυναμιτίζεται και η γαλλική διαμεσολαβιτική πρόταση για συνάντηση ΜπάιντενΠούτιν αφού στην Ουάσιγκτον είπαν αρχικά «ΝΑΙ» αλλά υπό προϋποθέσεις.

Η αναγνώριση των δυο περιοχών θα βάλει ταφόπλακα στις συμφωνίες του Μινσκ και θα δώσει στον Πούτιν την δικαιολογία εισβολής, λένε στην Ουάσιγκτον, όπου παρά το γεγονός ότι είναι επίσημη αργία, από το πρωί οι συσκέψεις στον Λευκό Οίκο είναι συνεχείς.

Με τον Αμερικανό πρόεδρο συναντήθηκαν οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, ο αρχηγός του στρατού και ο επικεφαλής της CIA για να εξετάσουν όλες τις ανησυχητικές τελευταίες πληροφορίες οι οποίες εξακολουθούν να συγκλίνουν σε επικείμενη εισβολή, εξαιρετικά βίαιη όπως την περιέγραψε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου κ. Σάλιβαν, ο οποίος είπε ότι οι ρωσικές δυνάμεις σκοπεύουν να διαλύσουν τα πάντα στο πέρασμα τους.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά άρθρα