Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κιλιτσντάρογλου: Η Τουρκία έχει μετατραπεί σε ωρολογιακή βόμβα

Κιλιτσντάρογλου: Η Τουρκία έχει μετατραπεί σε ωρολογιακή βόμβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, Τουρκία,

Σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης άσκησε εκ νέου την Τρίτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με αφορμή την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ο επικεφαλής της συμμαχίας της αντιπολίτευσης έκανε λόγο για μία εκρηκτική κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Η Τουρκία έχει μετατραπεί σε ένα βουνό από μπελάδες. Όλοι έχουν αγωνία, εκτός από τη συμμορία των 5. Η έγνοια τους είναι: ‘Τί θα συμβεί σε εμάς, εάν το CHP έρθει στο εξουσία;’

Έχουν αγωνία, ψάχνουν διέξοδο», είπε, προσθέτοντας ότι «η Τουρκία έχει μετατραπεί σε ωρολογιακή βόμβα. Η πραγματικότητα δείχνει μια ακυβέρνητη Τουρκία. Οι αυξήσεις των τιμών πέφτουν σαν βροχή».

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου επανέλαβε ότι δεν θα πληρώσει κανέναν λογαριασμό μέχρι η κυβέρνηση να πάρει πίσω τις αυξήσεις και πως δεν τον φοβίζουν όταν τον απειλούν (σ.σ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί) ότι θα του κόψουν το ρεύμα.

«Λένε ότι ‘αν ο Κιλιτσντάρογλου δεν πληρώσει το λογαριασμό, να του κόψουν το ρεύμα, να παγώσει. Νομίζετε ότι με τρομάζετε ότι θα παγώσω; Ό,τι και να λες, ό,τι και να κάνεις, δεν παγώνω εγώ! (Στον Ερντογάν) Θα τις πάρεις όλες πίσω τις αυξήσεις, αδερφέ!»

«Έκαναν την Τουρκία ζητιάνα »

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σχολιάζοντας επίσης εμμέσως το ταξίδι του Ερντογάν στα ΗΑΕ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «πάει και ζητιανεύει» και «φιλάει χέρια ανέντιμων».

«Έκαναν ζητιάνο την Τουρκία. Κατέστρεψαν την αξιοπρέπεια της Τουρκίας. Ζητάνε χρήματα. Εμείς δεν παρακαλούσαμε όμως κανέναν όσο πολεμούσαμε στον εθνικοαπελευθερωτικό πόλεμο. Εμείς φτιάξαμε μετά όλα τα εργοστάσια. Και τώρα πάνε και φιλούν τα χέρια όσων μέχρι χθες αποκαλούσαν ανέντιμους».

 

Σχετικά άρθρα