Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ινδονησία θέλει να αγοράσει γαλλικά υποβρύχια Scorpène

Η Ινδονησία θέλει να αγοράσει γαλλικά υποβρύχια Scorpène
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ινδονησία, Υποβρύχια, Φλοράνς Παρλί,

Η Ινδονησία επιθυμεί να αγοράσει δύο υποβρύχια κλάσης Scorpène από τη Naval Group, σύμφωνα με ένα tweet που δημοσίευσε η Γαλλίδα Υπουργός Άμυνας, Φλοράνς Παρλί.

Τα υποβρύχια κλάσης Scorpène είναι μια κατηγορία πετρελαιοηλεκτρικών επιθετικών υποβρυχίων που αναπτύχθηκαν από κοινού από τη γαλλική εταιρεία Naval Group και την ισπανική εταιρεία Navantia.

Η κατηγορία υποβρυχίων Scorpène έχει τέσσερις υποτύπους, συμπεριλαμβανομένης της συμβατικής ηλεκτρικής έκδοσης ντίζελ CM-2000, τον ανεξάρτητο από τον αέρα παράγωγο πρόωσης (AIP) AM-2000, του υποβρυχίου CA-2000 για παράκτιες αποστολές και του διευρυμένου S-BR για το Ναυτικό της Βραζιλίας.

Τα υποβρύχια είναι σε υπηρεσία με τις ναυτικές δυνάμεις στη Χιλή, στη Μαλαισία, στην Ινδία και στη Βραζιλία.

Το υποβρύχιο Scorpène είναι ικανό να εκτελέσει όλους τους τύπους αποστολών, όπως πόλεμο εναντίων πλοίων στην επιφάνεια, ανθυποβρυχιακό πόλεμο, πλήγματα μεγάλης εμβέλειας, ειδικές επιχειρήσεις ή συλλογή πληροφοριών.

Είναι εξαιρετικά stealth και γρήγορο, και είναι εξοπλισμένο με μια ολοκληρωμένη γκάμα όπλων (τορπίλες, βλήματα, νάρκες).

Μπορεί να μεταφέρει 18 τορπίλες και βλήματα ή 30 νάρκες.

Είναι εξοπλισμένο με έξι σωλήνες τορπιλών 21 ιντσών που βρίσκονται στην πλώρη. Μπορεί να εκτοξεύσει αντιπλοϊκές και ανθυποβρυχιακές τορπίλες, καθώς και πυραύλους κατά στόχων στην επιφάνεια. Ο χειρισμός και η φόρτωση των όπλων είναι αυτοματοποιημένη.

Σχετικά άρθρα