Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τιμητική διάκριση έξι μαθητών του «ΟΜΗΡΟΥ» Κορυτσάς σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Γ. Γ. Αποδήμου Ελληνισμού

Τιμητική διάκριση έξι μαθητών του «ΟΜΗΡΟΥ» Κορυτσάς σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Γ. Γ. Αποδήμου Ελληνισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας, Διπλωματικό Σώμα, Ελληνική Ομογένεια, Ελληνική Πρεσβεία Τίρανα, Κορυτσά, Μαγδαληνή Νικολάου, Μαθητές, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ευχές προς το εκπαιδευτήριο «ΟΜΗΡΟΣ» Κορυτσάς για το νέο έτος από την Γ. Πρόξενο της Ελλάδος στην Κορυτσά την κα Νικολάου και Τιμητική διάκριση 6 μαθητών του «ΟΜΗΡΟΥ» Κορυτσάς σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η Γενική Πρόξενος κα Μαγδαληνή Νικολάου επισκέφθηκε, μαζί με την Αν/τρια Συντονίστρια Εκπαίδευσης κα Κάτσενου, στις 14/1/2022, το εκπαιδευτήριο «ΟΜΗΡΟΣ» Κορυτσάς για τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος.

Με την ευκαιρία αυτή η κα Νικολάου παρέδωσε λευκώματα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας (Υπουργείο Εξωτερικών) και της Παιδικής Πινακοθήκης της Ελλάδος (σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για την Νεότητα (ΙΒΒΥ), σε συνέχεια διοργάνωσης (Μάρτιος 2020), Διεθνούς Διαγωνισμού Ζωγραφικής για την Ομογένεια, με θέμα «Κοντά ή μακριά ΕΙΜΑΣΤΕ όλοι ΕΝΑ».

Περίπου 3.520 παιδιά, από 30 διαφορετικές χώρες του κόσμου, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των διοργανωτών και έστειλαν τις υπέροχες ζωγραφιές τους.

125 από τις ζωγραφιές αυτές επελέγησαν, ως οι καλύτερες, για να κοσμήσουν το ειδικό αυτό λεύκωμα, που εκδόθηκε με την ευγενική χορηγία της Βουλής των Ελλήνων.

Ο «ΟΜΗΡΟΣ» Κορυτσάς εκπροσωπείται όσο κανένα άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα, ανά τον κόσμο, στο λεύκωμα αυτό:

Μεταξύ των 125 καλύτερων έργων συμπεριλαμβάνονται και εκείνα των μαθητών του.

Σχετικά άρθρα