Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπουρλάς: «Και 4η δόση και ετήσιος εμβολιασμός» με τα έσοδα της Pfizer να εκτοξεύονται στα 80 δισ. δολάρια

Μπουρλάς: «Και 4η δόση και ετήσιος εμβολιασμός» με τα έσοδα της Pfizer να εκτοξεύονται στα 80 δισ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλμπέρτος Μπούρλας, Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Στην αποκάλυψη-βόμβα ότι όχι μόνο θα χρειαστεί να κάνουν όλοι και 4η δόση εμβολίου αλλά και πως ο κορωνοϊός θα υπάρχει ανάμεσά μας για πολλά χρόνια ακόμη, καθιστώντας αναγκαίο τον ετήσιο εμβολιασμό, προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλάς.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιανουαρίου με έναν αναλυτή της Goldman Sachs.

Ο Μπουρλάς, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Il Tempo, τόνισε ότι «η Όμικρον είναι μια πρόκληση, γιατί η νέα παραλλαγή εισάγει την έννοια της τέταρτης δόσης πριν από τον ετήσιο εμβολιασμό».

«Ο ιός δεν θα φύγει, θα παραμείνει ίσως για μια δεκαετία.

»Είναι ενδημικός, έχει την ικανότητα να δημιουργεί παραλλαγές για τις οποίες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα συνεχίσει να συνυπάρχει με την ανθρωπότητα για τα επόμενα χρόνια», τόνισε ο Μπουρλάς, μιλώντας με τον αναλυτή Κρίς Σιμπουτάνι της Goldman Sachs, που είναι επιφορτισμένος με την αξιολόγηση των προοπτικών των μετοχών της Pfizer και την ικανότητα της εταιρείας να αυξάνει τα μερίσματα για τους επενδυτές.

Η εφημερίδα Il Tempo γράφει ότι χάρη στο εμβόλιο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Biontech, η Pfizer είδε τα έσοδά της να εκτινάσσονται στα 80 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021.

«Ένα επίπεδο που πριν από την Covid ήλπιζα ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε το 2030», αποκαλύπτει ο Μπουρλάς.

Σχετικά άρθρα