Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκρίζοι Λύκοι με χατζάρες και καραμπίνες σφάζουν Κούρδους

Γκρίζοι Λύκοι με χατζάρες και καραμπίνες σφάζουν Κούρδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γκρίζοι Λύκοι, Ισλαμικό Κράτος, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τουρκία,

Το βράδυ της Πέμπτης, όπως ενημερωνόμαστε από τη μοναδική ροή ελεύθερης ειδησεογραφίας, το twitter, Τούρκοι ακροδεξιοί γνωστοί και ως Γκρίζοι Λύκοι (που έχουν δολοφονήσει και Έλληνες και επίσης δραστηριοποιούνται και στην ελληνική Θράκη), ξεχύθηκαν στους δρόμους κρατώντας χατζάρες, καραμπίνες και μαγκούρες και σκοτώνουν Κούρδους.

Μάλιστα οι πρώτες αναφορές μιλάνε για 3 Κούρδους νεκρούς, δολοφονημένους από τις ακροδεξιές συμμορίες. Αυτοί οι 3 νεκροί έρχονται να προστεθούν στους 41 Κούρδους νεκρούς και να ανεβάσουν τον θρήνο στους 44 δολοφονημένους ανθρώπους από το βράδυ της Δευτέρας.

Εμείς οι Έλληνες που έχουμε πέσει θύματα τέτοιων διωγμών γνωρίζουμε πολύ καλά τι παίζεται. Το τουρκικό κράτος έχει δώσει εντολή και στους δύο παρακρατικούς του βραχίονες, τόσο στον πολιτικά ακροδεξιό (Γκρίζοι Λύκοι) όσο και στον ισλαμοφασιστικό ακροδεξιό, ο οποίος συνδέεται απευθείας με το Ισλαμικό Κράτος, να βγουν στους δρόμους και να “καθαρίσουν”, ώστε να φανεί ότι συμπλέκονται αντίπαλες φατρίες και ότι δεν είναι το ίδιο το κράτος που σκοτώνει.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από την επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι Γκρίζοι Λύκοι το βράδυ της Πέμπτης. Να υπογραμμίσουμε ότι οι Γκρίζοι Λύκοι δεν είναι ισλαμιστές. Είναι ακροδεξιοί εθνικιστές. Άλλο πράγμα…

Σχετικά άρθρα