Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκία: 41 Κούρδοι νεκροί και 1050 τραυματίες

Τουρκία: 41 Κούρδοι νεκροί και 1050 τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Διαστάσεις κανονικού πολέμου λαμβάνει η εξέγερση των Κούρδων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και στην κυβέρνηση Ερντογάν που το στηρίζει, υποστηρίζει και εξοπλίζει.

Μέχρι και την ώρα που συντάσσεται αυτή η ανάρτηση, οι Κούρδοι θρηνούν 41 νεκρούς και 1050 τραυματίες, ενώ 4132 άνθρωποι έχουν συλληφθεί από την τουρκική αστυνομία.

Την ίδια ώρα η Δύση, που υποτίθεται πολεμά το Ισλαμικό Κράτος, δεν έχει βγάλει… άχνα!

Προσέξτε την απόλυτη τρέλα που συμβαίνει εδώ. 43 άνθρωποι σκοτώθηκαν (μέχρι στιγμής) και ακόμη 1050 έχουν τραυματιστεί από την τουρκική αστυνομία, τον τουρκικό στρατό και Τούρκους παρακρατικούς τζιχαντιστές, επειδή διαδηλώνουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Την ίδια ώρα η Τουρκία δηλώνει ότι συμμετέχει στη συμμαχία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, στα λόγια, αλλά δεν κάνει τίποτα. Ή μάλλον κάνει, είναι σύμμαχος με το Ισλαμικό Κράτος και παράλληλα συμμετέχει στη συμμαχία που πολεμά το Ισλαμικό Κράτος.

Και οι ΗΠΑ, που υποτίθεται πολεμάνε επίσης το Ισλαμικό Κράτος, βομβαρδίζουν ένα τανκ, ένα κανόνι του ISIS την ημέρα (αυτό ο Ομπάμα το αποκαλεί πόλεμο) και έχουν αφήσει τους μόνους που πραγματικά μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, τους Κούρδους, να βγάλουν το φίδι από την τρύπα μόνοι τους…

Και σας τα γράφουμε όλα αυτά επειδή κανείς άλλος δεν θα μπει στον… κόπο να σας τα εξηγήσει.

Σχετικά άρθρα