Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι σκότωσαν παιδί και δύο γυναίκες στη Β/Α Συρία – «Ρωσία και ΗΠΑ να σπάσουν τη σιωπή τους»

Οι Τούρκοι σκότωσαν παιδί και δύο γυναίκες στη Β/Α Συρία – «Ρωσία και ΗΠΑ να σπάσουν τη σιωπή τους»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτόνομη Διοίκηση Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (AANES), Ισλαμιστές, Καμισλί, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χασάκα,

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της περιοχής Τζαζίρα στη βορειοανατολική Συρία κάλεσε τη διεθνή κοινότητα και τις εγγυήτριες δυνάμεις, Ρωσία και ΗΠΑ, να σπάσουν τη σιωπή τους και να λάβουν αποτρεπτική θέση κατά της Τουρκίας.

Η περιοχή Τζαζίρα είναι μια διοικητική διαίρεση που περιλαμβάνει πόλεις και κωμοπόλεις στις περιοχές Καμισλί και Χασάκα που συνδέονται με την Αυτόνομη Διοίκηση της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (AANES).

Το Συμβούλιο δημοσίευσε δήλωση που καταγγέλλει τη νέα τουρκική σφαγή στην πόλη Άμπου Ρασίν (Ζαρκάν), βόρεια της Χασάκα, στη βορειοανατολική Συρία.

Ένα παιδί και δύο γυναίκες σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν χθες από βομβαρδισμό που πραγματοποίησαν οι τουρκικές δυνάμεις και οι υπό τουρκική διοίκηση οργανώσεις της αντιπολίτευσης στην πόλη Ζαρκάν.

«Καλούμε τη διεθνή κοινότητα και τις εγγυήτριες δυνάμεις, Ρωσία και Αμερική, να σπάσουν τη σιωπή τους και να λάβουν αποτρεπτικές θέσεις κατά της τουρκικής κατοχής στον πόλεμο της εναντίον των περιοχών μας».

Σχετικά άρθρα