Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη διαδικτυακός διαχειριστής του Ισλαμικού Κράτους (βίντεο)

Συνελήφθη διαδικτυακός διαχειριστής του Ισλαμικού Κράτους (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,

Ένας άνδρας υπεύθυνος για τη διαχείριση των ανακοινώσεων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνελήφθη στο βόρειο Ιράκ, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της χώρας.

«Το μέλος του Ισλαμικού Κράτους συνελήφθη στη δυτική πόλη της Μοσούλης και ήταν υπεύθυνος για τη δημοσίευση περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το Ισλαμικό Κράτος», ανέφερε η υπηρεσία στο Twitter.

Ο άνδρας ομολόγησε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας του Ιράκ ότι είχε ενταχθεί στην τρομοκρατική ομάδα στις αρχές του 2021 αφού συνάντησε ένα μέλος του Ισλαμικού Κράτους στο Telegram.

Του ανατέθηκε η δημοσίευση δραστηριοτήτων του Ισλαμικού Κράτους, συμπεριλαμβανομένων των εκτελέσεων και του προπαγανδιστικού περιεχομένου.

«Αφού εξετέλεσα αυτήν την αποστολή για τρεις μήνες, ένα ανώτερο μέλος του Ισλαμικού Κράτους επικοινώνησε μαζί μου και με πέρασε μια διαδικασία μέσω της οποίας έγινα επίσημα μέλος του Ισλαμικού Κράτους», πρόσθεσε.

Ο άνδρας αποκάλυψε ότι πήρε μέρος σε ειδική εκπαίδευση στις ερήμους της Νινευή που διεξήγαγαν μέλη του Ισλαμικού Κράτους προτού του ανατεθούν πρόσθετα καθήκοντα.

Δείτε τη σύλληψη του διαδικτυακού τζιχαντιστή:

Σχετικά άρθρα