Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη ένοπλος που προσπάθησε να μπει στο παλάτι με την Ελισάβετ μέσα

Συνελήφθη ένοπλος που προσπάθησε να μπει στο παλάτι με την Ελισάβετ μέσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Χριστούγεννα,

Ένας ένοπλος συνελήφθη καθώς προσπαθούσε να εισβάλει στο κάστρο του Ουίνδσορ όπου η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι ο άνδρας έφερε επιθετικό όπλο, αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να διαρρήξει κανένα κτίριο κατά τη διάρκεια του περιστατικού το Σάββατο το πρωί.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ανέφερε η Αστυνομία της κοιλάδας του Τάμεση.

Η έφορος Ρεμπέκα Μέαρς δήλωσε: «Μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από αυτό το περιστατικό και συνεργαζόμαστε με συναδέλφους από τη Μητροπολιτική Αστυνομία.

»Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για παραβίαση ή παραβίαση προστατευόμενου χώρου και κατοχή επιθετικού όπλου. Αυτή τη στιγμή παραμένει υπό κράτηση.

»Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι διαδικασίες ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά από την είσοδο του άνδρα στους χώρους και δεν μπήκε σε κανένα κτίριο.

»Μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό.

»Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει ευρύτερος κίνδυνος για το κοινό».

Η βασίλισσα γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τον Κάρολο και την Καμίλα στο Ουίνδσορ – τα πρώτα της μετά από 73 χρόνια χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών.

Σχετικά άρθρα